Skræl græskaret, fjern kernerne, og skær det i store stykker. Hak løg og hvidløg fint.
Hæld hønsebouillonen over grønsagerne på panden, og bring blandingen i kog. Lad simre i 30-40 minutter. Purér suppen i panden med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Varm olivenolien i en stor pande. Steg løg og hvidløg, indtil det er lysebrunt. Tilføj spidskommen og græskarstykker, og steg blandingen, indtil duften af spidskommen bliver stærkere.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.