0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Suppe med græskar og spidskommen

    Portioner 6 p, Forberedelsestid: 10 m, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 500 g græskar
    • 1 løg
    • 2 fed hvidløg
    • 3 spsk. olivenolie
    • 1 spsk stødt spidskommen
    • 2 l hønsebouillon
    • 1/2 citron

    Vejledning

    • Skræl græskaret, fjern kernerne, og skær det i store stykker. Hak løg og hvidløg fint.
    • Hæld hønsebouillonen over grønsagerne på panden, og bring blandingen i kog. Lad simre i 30-40 minutter. Purér suppen i panden med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
    • Varm olivenolien i en stor pande. Steg løg og hvidløg, indtil det er lysebrunt. Tilføj spidskommen og græskarstykker, og steg blandingen, indtil duften af spidskommen bliver stærkere.
    Suppe Med Græskar Og Spidskommen | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.