1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Suppe med græskar og spidskommen

    Portioner 6 p, Forberedelsestid: 10 m, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 500 g græskar
    • 1 løg
    • 2 fed hvidløg
    • 3 spsk. olivenolie
    • 1 spsk stødt spidskommen
    • 2 l hønsebouillon
    • 1/2 citron

    Vejledning

    • Skræl græskaret, fjern kernerne, og skær det i store stykker. Hak løg og hvidløg fint.
    • Hæld hønsebouillonen over grønsagerne på panden, og bring blandingen i kog. Lad simre i 30-40 minutter. Purér suppen i panden med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
    • Varm olivenolien i en stor pande. Steg løg og hvidløg, indtil det er lysebrunt. Tilføj spidskommen og græskarstykker, og steg blandingen, indtil duften af spidskommen bliver stærkere.
    Suppe med græskar og spidskommen

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.