Skær forårsløgene i ringe, så de hvide og grønne dele er adskilte. Opvarm 2 spsk. olie i en suppegryde og sautér de hvide stykker af forårsløgene.
Tilsæt kartoflerne og lynsteg i 2 minutter og tilsæt derefter creme fraiche og timian. Hæld bouillonen i, bring det hele i kog og lad suppen simre let i 10 minutter.
Imens opvarmes resten af olien på en stegepande. Steg champignonerne i 5 minutter, krydr gavmildt efter smag og stænk med lidt trøffelolie.
Servér suppen i dybe skåle, tilsæt de stegte champignoner og drys med ost og den grønne del af forårsløgene.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.