0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kartoffelsuppe med trøffelolie

    Nemt klassisk måltid

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 20 m

    Ingredienser

    • 3 forårsløg
    • 300 g kartofler, i små tern
    • 4 spsk. olivenolie
    • 1 tsk. timian
    • 750 ml hønsebouillon
    • 250 g blandede svampe
    • 100 g parmesanost, revet
    • 1 spsk. trøffelolie
    • 125 ml crème fraîche

    Vejledning

    • Skær forårsløgene i ringe, så de hvide og grønne dele er adskilte. Opvarm 2 spsk. olie i en suppegryde og sautér de hvide stykker af forårsløgene.
    • Tilsæt kartoflerne og lynsteg i 2 minutter og tilsæt derefter creme fraiche og timian. Hæld bouillonen i, bring det hele i kog og lad suppen simre let i 10 minutter.
    • Imens opvarmes resten af olien på en stegepande. Steg champignonerne i 5 minutter, krydr gavmildt efter smag og stænk med lidt trøffelolie.
    • Servér suppen i dybe skåle, tilsæt de stegte champignoner og drys med ost og den grønne del af forårsløgene.
    • Samlet tilberedningstid: 20 minutter.
    Kartoffelsuppe Med Trøffelolie | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.