0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Hvidløgsciabatta med mozzarella og frisk pesto

    En klassisk kombination

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 15 m

    Ingredienser

    • 2 stykker (buffalo) mozzarella
    • 1 ciabattabrød
    • 200 ml ekstra jomfruolivenolie
    • 25 g parmesanost, revet
    • 25 g friske basilkumblade
    • 25 g pinjekerner
    • 2 fed hvidløg, delt i to

    Vejledning

    • Kom basilikumblade, pinjekerner og 1 fed hvidløg op i stavblenderens hakketilbehør. Tilsæt 3 spsk. olivenolie og blend.
    • Tilsæt om nødvendigt lidt mere olivenolie for at få den rette konsistens, og tilsæt derefter osten og blend igen.
    • Skær ciabattabrødet i tykke skiver og læg dem under grillen, til de er gyldenbrune.
    • Tag dem ud af ovnen og gnid med resten af hvidløget, mens brødet stadig er varmt.
    • Læg mozzarellaskiver og lidt pesto på brødet. Serveres varmt.
    • Samlet tilberedningstid: 15 minutter
    Hvidløgsciabatta Med Mozzarella Og Frisk Pesto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.