0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Mini pizza'er med basilikum og broccoli

    Til et ægte pizza-party

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 150 g pizzaost
    • friskkværnet sort peber
    • 2 dl crème fraîche
    • 1 fed hvidløg, finthakket
    • 30 g frisk basilikum
    • 300-400 g broccolibuketter
    • 2 spsk. olivenolie, ekstra jomfru
    • 3 forårsløg, i 1 cm stykker
    • 500 g mel
    • bageplade, smurt
    • 1 brev tørgær (7 g)

    Vejledning

    • Placer dejkniven i foodprocessoren og kom mel og gær i skålen. Bland alle ingredienserne sammen og hæld olivenolien og 250 ml lunkent vand i en tynd stråle gennem åbningen. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen har samlet sig.
    • Til sidst æltes dejen i nogle få sekunder på en melet overflade. Form dejen til en kugle og lad den efterhæve i en skål dækket med plastfolie et varmt sted i 30 minutter.
    • Forvarm ovnen til 220°C. Kog broccolibuketterne i vand med salt i 3-4 minutter, indtil de er al dente. Læg dem i et dørslag og skyl med koldt vand, lad dem derefter dryppe af.
    • Skyl skålen, tilsæt derefter basilikum og hvidløg og hak det fint. Tilsæt crème fraîche og bland, indtil du får en dejlig grøn sovs. Smag til med krydderier.
    • Del dejen i 4 stykker og læg dem på en melet overflade. Rul hvert stykke ud til en cirkel med en diameter på ca. 15 cm og læg dem på bagepladen. Smør basilikumblandingen ud på pizzaerne og læg broccolibuketter og forårsløg på. Drys osten over.
    • Bag pizzaerne på den midterste rille i ovnen i 15 minutter, indtil den er gylden.
    • Tilberedningstid: 40 minutter + 30 minutters hævetid
    Mini Pizza'Er Med Basilikum Og Broccoli | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.