0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kartoffelgratin

    Enkelt men lækkert

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 90 m

    Ingredienser

    • 1 kg kartofler, skrællede og i halve
    • 1 dl mælk
    • 1,25 dl fløde
    • 1 fed hvidløg, knust
    • friskkværnet sort peber
    • 100 g gruyère, revet
    • ovnfast fad, smurt

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 160°C. Sæt snitteskiven i foodprocessoren. Pres kartoffelstykkerne gennem åbningen og skær dem i skiver. Læg skiverne i et dørslag og skyl med koldt vand, dup dem tørre med køkkenrulle.
    • Bland mælk, fløde, hvidløg og peber i en skål og tilsæt salt.
    • Tilsæt derefter kartoffelskiverne og rør godt sammen. Læg kartoffelblandingen i et ildfast fad og drys med ost.
    • Bag retten på den midterste rille i ovnen i 75 minutter, indtil den er gylden. Servér straks.
    • TIP: Gruyèren kan rives i foodprocessoren.
    • Tilberedningstid i alt: 90 minutter
    Kartoffelgratin | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.