0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Gulerods- og koriandersuppe

    Fyldig og blød med et strejf af sødme

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 30 m

    Ingredienser

    • 1 spsk. olivenolie
    • 2 spsk. friske korianderblade, hakkede
    • 4 tsk. crème fraîche
    • 1 bundt gulerødder
    • 1 liter grøntsagsbouillon
    • 1/2 tsk. stødt kommen
    • friskkværnet sort peber
    • 1 løg, hakket

    Vejledning

    • Rens og skær gulerødderne ud. Varm olien i en gryde og sautér løget, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt gulerødder, kommen og 1 tsk. korianderblade og sautér over kraftig varme i 2 minutter under konstant omrøring.
    • Varm olien i en gryde og sautér løget, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt gulerødder, kommen og 1 tsk. korianderblade og sautér over kraftig varme i 2 minutter under konstant omrøring.
    • Tilsæt bouillon og gulerødder og lad dem koge møre i 15 minutter. Stil til afkøling i et par minutter (væsken bør ikke overstige 80°C).
    • Purér gulerødder og bouillon i blenderen på MAX i mindst 1 minut. Genopvarm om nødvendigt og krydr efter smag.
    • Servér suppen med en skefuld crème fraiche og friskkværnet sort peber, og drys korianderbladene på.
    • Samlet tilberedningstid: 30 minutter
    Gulerods- Og Koriandersuppe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.