Tag bladene af rosmarinkvistene og hak halvdelen af bladene med en skarp kniv.
Sæt dejkniven i foodprocessoren og kom mel, gær og den hakkede rosmarin i skålen. Bland det hele sammen og hæld 2 spsk. olivenolie og 250 ml lunkent vand i en tynd stråle gennem åbningen. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen har samlet sig.
Til sidst æltes dejen i nogle få sekunder på en melet overflade. Saml dejen i en kugle og lad den efterhæve i en skål dækket med plastfolie et varmt sted i 1 time, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 220°C. Form dejen på bagepapiret til en 1 cm tyk firkant og lav huller i dejen med en finger.
Fordel resten af olien over dejen og læg tomaterne i hullerne. Strø resten af rosmarinen og havsaltet over.
Bag focacciaen på den midterste rille i ovnen i 15-20 minutter, indtil den er gylden. Lad brødet afkøle.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.