0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Focaccia med tomat og rosmarin

    Dejlig duft af hjemmebagt brød

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 1 brev tørgær (7 g)
    • 500 g mel
    • 3 spsk. olivenolie, ekstra jomfru
    • 12-15 små halvtørrede tomater
    • 1 tsk. havsalt
    • bageplade, smurt
    • 2-3 kviste frisk rosmarin

    Vejledning

    • Tag bladene af rosmarinkvistene og hak halvdelen af bladene med en skarp kniv.
    • Sæt dejkniven i foodprocessoren og kom mel, gær og den hakkede rosmarin i skålen. Bland det hele sammen og hæld 2 spsk. olivenolie og 250 ml lunkent vand i en tynd stråle gennem åbningen. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen har samlet sig.
    • Til sidst æltes dejen i nogle få sekunder på en melet overflade. Saml dejen i en kugle og lad den efterhæve i en skål dækket med plastfolie et varmt sted i 1 time, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
    • Forvarm ovnen til 220°C. Form dejen på bagepapiret til en 1 cm tyk firkant og lav huller i dejen med en finger.
    • Fordel resten af olien over dejen og læg tomaterne i hullerne. Strø resten af rosmarinen og havsaltet over.
    • Bag focacciaen på den midterste rille i ovnen i 15-20 minutter, indtil den er gylden. Lad brødet afkøle.
    • Tilberedningstid: 40 minutter + 1 times hævetid
    Focaccia Med Tomat Og Rosmarin | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.