1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Tomat- og gulerodssuppe

    Portioner 6 p, Forberedelsestid: 10 m, Tilberedningstid: 20 m

    Ingredienser

    • 6 tomater
    • 4 gulerødder
    • 1 rødløg
    • 1 spsk. tørret oregano
    • 3 spsk. olivenolie
    • 1,5 l grøntsagsfond
    • Fløde
    • Ildfast fad

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 200°C. Skær tomaterne i 4 lige store dele, og fjern det midterste. Skræl gulerødderne, skær dem i tern, og hak løgene groft. Anret ingredienserne i et ildfast fad, drys med olivenolie, oregano, salt og friskkværnet peber.
    • Steg alle grøntsager i ovnen i 20 minutter. I mellemtiden bringes fonden i kog.
    • Tilsæt de stegte grøntsager, og lad dem koge i yderligere 10 minutter.
    • Purér til en suppe med jævn konsistens med stavblenderen. Server med fløde, og smag til med friskkværnet peber.
    Tomat- og gulerodssuppe

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.