Forvarm ovnen til 200°C. Skær tomaterne i 4 lige store dele, og fjern det midterste. Skræl gulerødderne, skær dem i tern, og hak løgene groft. Anret ingredienserne i et ildfast fad, drys med olivenolie, oregano, salt og friskkværnet peber.
Steg alle grøntsager i ovnen i 20 minutter. I mellemtiden bringes fonden i kog.
Tilsæt de stegte grøntsager, og lad dem koge i yderligere 10 minutter.
Purér til en suppe med jævn konsistens med stavblenderen. Server med fløde, og smag til med friskkværnet peber.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.