Grooming-app

  Personlig vejledning i styling lige ved hånden

  Opret fotorealistiske eksempler på en række forskellige skægtyper på dit ansigt, og få personlig rådgivning om styling baseret på din personlighed, dine ansigtstræk, din skægvækst og livsstil. Eller få hjælp til at optimere din barbering via barberingsvejledningen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Grooming-app

Kompatibel med iOS og Android, Fotorealistiske stylingeksempler, Personlig rådgivning om styling, Omfattende stylingbibliotek DG1000/10 Find lignende produkter

Personlig vejledning i styling lige ved hånden

Prøv vores gratis Grooming-app nu

 • Se, hvordan forskellige stylinger ser ud på dig

  Se, hvordan forskellige stylinger ser ud på dig

  Grooming-app'ens stylingeksempelfunktion giver dig mulighed for at prøve forskellige stylinger af uden at skulle foretage dem i virkeligheden. Se forskellige skægtyper på dit ansigt ved blot at tage et billede.

 • Personlig rådgivning om, hvilke stylinger der klæder dig bedst

  Personlig rådgivning om, hvilke stylinger der klæder dig bedst

  Prøv Grooming-app'ens topmoderne algoritme med øjeblikkelig personlig rådgivning om styling på basis af dine ansigtstræk, din stil, din personlighed og meget mere. Stylingrådgivningsfunktionen bygger på vores 75 år erfaring inden for barbering og personlig pleje og blev udviklet i tæt samarbejde med internationalt anerkendte barberer og stylister.

 • Alt, du skal vide om en ren barbering: rådgivning, instruktionsvideoer og meget mere

  Alt, du skal vide om en ren barbering: rådgivning, instruktionsvideoer og meget mere

  Grooming-app'ens personlige rådgivning om barbering giver dig en skræddersyet anbefaling af, hvordan du kan optimere din barbering, baseret på skægvæksten og hudfølsomheden på forskellige områder af din hud. Den professionelle rådgivning er udviklet efter at have lyttet til millioner af mænd over hele verden og i samarbejde med professionelle eksperter med årtiers erfaring inden for barbering.

 • Saml inspiration ved at kigge på en lang række forskellige stylinger

  Saml inspiration ved at kigge på en lang række forskellige stylinger

  Prøv et udvalg af stylinger i vores galleri, der strækker sig over alt fra almindelige overskæg til banebrydende skægtyper. Samlingen af forskellige stylinger opdateres konstant for at holde trit med de nyeste tendenser inden for mode, livsstil og personlig pleje til mænd.

 • Instruktionsvideoer, der er nemme at følge

  Instruktionsvideoer, der er nemme at følge

  Selvsikker styling: Brug Grooming-app'ens omfattende trin-for-trin-instruktionsvideoer til at skabe hvilken som helst skægstyling, du ønsker.

 • Eksperternes nyttige råd om barbering og skægstyling

  Eksperternes nyttige råd om barbering og skægstyling

  Philips' eksperter inden for barbering og personlig pleje er gået sammen med professionelle barberer og internationale stylister for at levere nyttige gør-det-selv-råd og fiduser, som kan hjælpe dig foretage en selvsikker styling og optimere din barbering.

 • Få adgang til indhold om personlig pleje og styling til mænd

  Få adgang til indhold om personlig pleje og styling til mænd

  Hold dig opdateret med nyheder, trends og viden om personlig pleje til mænd arena via Grooming-app'en.

 • Tilgængelig til iOS- og Android-enheder

  Tilgængelig til iOS- og Android-enheder

  Grooming-app'en er kompatibel med din iOS-kompatible iPhone og iPad samt Android-smartphones, herunder bl.a. Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Google Nexus 5, LG G2, Sony Xperia Z2 og HTC One M8.

 • Kan nu downloades i Apple App Store eller Google Play Store

  Download Philips Grooming-app'en nu, og prøv den med egne øjne. Oplev et væld af indhold om barbering og personlig pleje, få personlig rådgivning, og læs interaktive produktvejledninger, så du kan gøre din personlige pleje så optimal som muligt. Selvsikker styling.

* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i