MiniVac

Håndstøvsuger

  MiniVac

  Håndstøvsuger

  Den første allergivenlige Mini Vac fra Philips

  Philips MiniVac Car 12 V FC6093/01 har HEPA-filter til at fange selv de fineste støvpartikler. Det er den perfekte kombination til bilen og hjemmet. Batteriet giver ledningsfri frihed i hjemmet. Bilstikket giver ekstra tid til rengøring i bilen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den første allergivenlige Mini Vac fra Philips

Ideel til bil og hjem

 • Grønt NiMH-batteri, længerevarende ydeevne

  Grønt NiMH-batteri, længerevarende ydeevne

  NiMH-batterier er grønne batterier. Det vil sige, at de ikke indeholder stærkt giftige elementer, hvilket gør dem sundere for miljøet. Derudover har NiMH-batterierne længerevarende strøm, hvilket sikrer ydeevne over tid.

 • HEPA-filtret fanger selv det fineste støv

  HEPA-filtret fanger selv det fineste støv

  HEPA-filtret sikrer, at selv det fineste støv og mikroskopiske utøj bliver inde i støvkammeret.

 • Ualmindeligt støjsvag

  Ualmindeligt støjsvag

  Philips Mini Vac er med sin stærke motor ualmindeligt støjsvag pga. det specielle strømlinede design. Med det behagelige lydniveau kan du gøre hjemmet rent, når det passer dig.

 • Mundstykke, der kan klikkes af i én bevægelse, tåler maskinopvask

  Mundstykke, der kan klikkes af i én bevægelse, tåler maskinopvask

  Philips Mini Vac er nem og hurtig at tømme og hygiejnisk at rengøre. Philips Mini Vac har et mundstykke, der hurtigt klikkes af i en bevægelse, så du kan tømme Mini Vac uden at røre ved snavset. Når mundstykket skal gøres rent, kan det ganske enkelt gå i opvaskemaskinen. På den måde har du altid en ren Mini Vac ved hånden.

 • Børstemundstykke, bøjeligt sprækkemundstykke og bilstik

  Børstemundstykke, bøjeligt sprækkemundstykke og bilstik

  Til Philips' ministøvsuger med genopladeligt batteri (12 V) medfølger et specielt bilrengøringssæt, inkl. stik til bilen, hvilket sikrer ubegrænset brugstid og dermed grundig rengøring af bilen uden ophold. Denne model leveres med et ekstra langt, fleksibelt sprækkemundstykke, der gør det nemt at gøre rent rundt om bilsæder og andre vanskeligt tilgængelige områder.

 • Cyklonluftstrøm og 2-trins-filtreringssystem

  Cyklonluftstrøm og 2-trins-filtreringssystem

  Cyklonluftstrømmen i Philips Mini Vac holder snavset roterende indvendigt, og sikrer en optimal høj sugestyrke og rengøring, der holder længe. 2-trins-filtreringssystemet sikrer, at når snavset først er suget op, bliver det inde. Det første filter blokerer for det meste snavs, mens det plisserede andet filter fanger de finere støvpartikler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i