Håndstøvsuger

  Høj effekt, gode resultater

  Hvis du ønsker en grundig og omfattende rengøring, har den nye Philips FC6094 (14,4 V) det hele. Dens tilpasningssæt indeholder et gulv-mundstykke og teleskopstang, så du nemt kan rengøre større flader. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Høj effekt, gode resultater

Med bekvemt udstyr til større områder

 • Genopladelig 14,4 V med cyklonluftstrøm

  Genopladelig 14,4 V med cyklonluftstrøm

  Cyklonluftstrømmen i Philips Mini Vac holder snavset roterende rundt indvendigt, hvormed der opnås en optimal, stærk sugekraft og rengøring, der holder længe.

 • Ualmindeligt støjsvag

  Ualmindeligt støjsvag

  Philips Mini Vac er med sin stærke motor ualmindeligt støjsvag pga. det specielle strømlinede design. Med det behagelige lydniveau kan du gøre hjemmet rent, når det passer dig.

 • Aftageligt mundstykke, der kan gå i opvaskemaskinen

  Aftageligt mundstykke, der kan gå i opvaskemaskinen

  Philips Mini Vac er også nem at vedligeholde. Hvis mundstykket skal gøres rent, kan det ganske enkelt gå i opvaskemaskinen. På den måde har du altid en perfekt, ren Mini Vac ved hånden.

 • Teleskoprør, gulvmundstykke, børstemundstykke, sprækkemundstykke

  Teleskoprør, gulvmundstykke, børstemundstykke, sprækkemundstykke

  Philips FC6094 (14,4 V) leveres med en række tilbehør, som gør rengøringen nemmere. Tilbehørssættet inkluderer et gulvmundstykke og en teleskopstang, der gør det nemt og praktisk at opsuge spild og snavs, også på større områder. Den bløde børste er skånsom ved sarte overflader og sprækkemundstykket sikrer, at du også kan gøre rent mere vanskeligt tilgængelige steder.

 • Smart opladerstand til væg eller bord

  Smart opladerstand til væg eller bord

  Du kan opbevare Philips Mini Vac på en praktiske opladeenhed på en væg eller et bord. Det betyder, at Philips Mini Vac med sit stærke genopladelige batteri altid er klar, når du er det.

 • Cyklonluftstrøm og 2-trins-filtreringssystem

  Cyklonluftstrøm og 2-trins-filtreringssystem

  Cyklonluftstrømmen i Philips Mini Vac holder snavset roterende indvendigt, og sikrer en optimal høj sugestyrke og rengøring, der holder længe. 2-trins-filtreringssystemet sikrer, at når snavset først er suget op, bliver det inde. Det første filter blokerer for det meste snavs, mens det plisserede andet filter fanger de finere støvpartikler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i