Pure Essentials Collection

  Bagemaskine

  Nyd frisk brød i alle former og smagsvarianter

  Få friske, varme brød hver morgen, og du kan også lave dine egne former med dette unikke Philips-brødmaskinetilbehør. Bag baguetter, boller, rundstykker og sjove snacks som kringler og brød til fest. Brug den sammen med din familie, og vis din kreativitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Pure Essentials Collection Bagemaskine

Multiform-tilbehør, 14 menuer, 1250 g, Sort HD9040/90 Find lignende produkter

Nyd frisk brød i alle former og smagsvarianter

Form dit brød, som du vil, med multibrødformen!

 • Tilbehør til multibrødformen gør det muligt at skabe dine egne brødformer

  Tilbehør til multibrødformen gør det muligt at skabe dine egne brødformer

  Multibrødformen er et unikt stykke tilbehør, der gør det muligt at bage brød i enhver tænkelig form. Den bager baguetter, boller, rundstykker og sjove snacks som kringler og brød til fest, som hele familien vil elske. Formen består af to bakker, der hver indeholder tre adskillere, som du kan bruge til at skabe forskellige størrelser og former til dejen. Du kan bage op til 12 små boller – alle tiders, når de dekoreres med kerner i forbindelse med middage med venner og familie eller med ost, så du får en lækker snack – eller kombiner baguetter med boller eller fjern adskillerne, og formgiv dejen, som du vil. Vis din kreativitet!

 • 14 forudindstillede programmer til bagning af brød, dej og mange former

  14 forudindstillede programmer til bagning af brød, dej og mange former

  Bagemaskinen fra Philips har 14 forudindstillede programmer, der bager ethvert brød til perfektion, fra fyldige og sunde fuldkornsbrød til glutenfri, franske og søde delikatesser. Den laver også skøn dej til pasta, pizza, bagels, småkager og wienerbrød – og også syltetøj. Når du bager, er det altid lækkert og nemt takket være forudindstillingerne, som tager sig af temperaturen og bagetiden, så du opnår de bedst mulige resultater. Der er tilmed specialindstillinger til mindre brødformer, og hvis du har travlt, har du en række lynprogrammer til rådighed, og som kan bruges til at bage på den halve tid eller helt ned til en time.

 • "Tilføj"-indikator til specielle brød med ekstra ingredienser

  "Tilføj"-indikator til specielle brød med ekstra ingredienser

  Bag specialbrød med lækkert ekstrafyld såsom nødder eller tørret frugt – det er nemt og sjovt. Når "tilsæt"-indikatoren vises, skal du blot tilsætte de ekstra ingredienser til dejen, så gør bagemaskinen resten. Tilsæt hvad som helst, du kan lide – nødder, kerner, oliven, tørret frugt, ost, løg, bacon, nougat, chokolade og meget andet, så du kan gøre dit specialbrød til noget helt særligt og lækkert!

 • Bag brød i 3 størrelser – bl.a. ekstra stort på 1,25 kg

  Bag brød i 3 størrelser – bl.a. ekstra stort på 1,25 kg

  Du behøver ikke at bekymre dig om brødspild eller at løbe tør, hvis der bliver ekstra munde at mætte. Brug bagemaskinens ekstra kapacitet og klare afmærkninger til at bage små, mellemstore og store brød på 750 g, 1 kg og 1,25 kg.

 • 3 bruningsindstillinger til din foretrukne skorpe

  3 bruningsindstillinger til din foretrukne skorpe

  Du kan nyde dit brød præcist, som du vil have det, takket være tre bruningsniveauer. Vælg mellem en lys, halvmørk eller mørk skorpe, afhængigt af dine præferencer og yndlingsopskrifter

 • Leveres med praktisk opskriftshæfte

  Leveres med praktisk opskriftshæfte

  Sætter du pris på at prøve noget nyt engang imellem? Den praktiske opskriftsbog fortæller dig, hvordan du bager specialbrød, og den indeholder masser af smagfulde tips og tricks i forhold til tilsætning af dine yndlingsingredienser, så du kan få noget særligt ud af enhver opskrift. Desuden er den brugervenlig, også selvom du aldrig har brugt en bagemaskine før.

 • Timer med op til 15 timers indstilling. Du kan nyde frisk brød når som helst

  Oplev den uimodståelige duft af friskt varmt brød hver morgen – sand forkælelse og den perfekte start på dagen! Indstil blot timeren aftenen før, hvorefter bagemaskinen tilbereder og bager dit brød, mens du sover, så du kan vågne op til duften af nybagt brød eller bage, når det passer dig.

 • Intuitiv betjening med brugervenlige knapper til alle brugere

  Philips-bagemaskinens betjeningsknapper er intuitivt placeret og gør det nemt at indstille programmerne. Vælg først brødtype, derefter vægt afhængigt af opskriften og bruningsniveauet (eller vælg ganske enkelt det forudindstillede bruningsniveau), og sæt derefter programmet i gang. Store, brugervenlige ikoner illustrerer klart, hvad hver knap gør, og en klar LCD-skærm bekræfter de funktioner, du vælger.

 • Se brødet vokse og blive gyldent gennem vinduet

  I vinduet kan du holde øje med bagemaskinens arbejde, mens den ælter, blander og bager – ideelt, når du vil kontrollere processen, og om alt er, som det skal være.

 • Leveres med målebæger og -ske

  Tilsæt faste og flydende ingredienser i netop de rette mængder ved at bruge den matchende målekop og -ske – lige det, du skal bruge for at komme i gang.

 • Integrerede, skridsikre håndgreb giver nem og sikker håndtering

  Hvis du har behov for at flytte bagemaskinen eller opbevare den i et skab, kommer du til at sætte pris på de indbyggede skridsikre håndtag, der gør maskinen nem at løfte og flytte rundt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i