SalonPro AC

hårtørrer

  SalonPro AC

  hårtørrer

  Hårtørreren, frisører selv ville bruge

  Vil du tørre dit hår som de professionelle? SalonPro – med 2100 W overlegen tørrekraft – er den hårtørrer, du har brug for, hvis du vil genskabe den professionelle hårtørring. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

SalonPro AC hårtørrer

2000 W, IonBoost, Keramisk diffuser HP4892/00 Find lignende produkter

Hårtørreren, frisører selv ville bruge

SalonPro

 • Professionelle 2000 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Professionelle 2000 W giver perfekte resultater som hos frisøren

  Denne 2000 W professionelle hårtørrer skaber en kraftfuld luftstrøm. Kombinationen af kraft og hastighed gør det nemmere og hurtigere at tørre og style dit hår.

 • Ni fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver maksimal kontrol

  Ni fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger giver maksimal kontrol

  Den krævede hastighed og temperatur kan nemt justeres, så du får det perfekte slutresultat. Ni forskellige indstillinger sikrer fuld kontrol over præcis og tilpasset styling.

 • Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Professionel vekselstrømsmotor øger levetiden med 50 %

  Denne type motor er udviklet med henblik på det professionelle marked og giver dig adskillige fordele. Den vigtigste er den forlængede levetid i forhold til almindelige motorer, der øger levetiden med 50 %. Desuden har den også en mere kraftfuld luftstrøm til hurtig og effektiv tørring.

 • Keramisk element til at glatte dit hår

  Keramisk element til at glatte dit hår

  Det keramiske element følger med for at forebygge overtørring. Det udsender en infrarød, mild varme, der hjælper med at tørre håret indefra og beskytter mod overtørring, uden at gå på kompromis med hastigheden og effektiviteten.

 • Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Ion-behandling giver blankt hår uden krus

  Giv dit hår et øjeblikkeligt boost med ion-behandling. Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet, behandler og glatter håret for at forstærke hårets glans. Resultatet er hår, der skinner smukt, er glat og uden krus.

 • Kold luft sætter dit hår

  Kold luft sætter dit hår

  CoolShot-knappen er en vigtig professionel funktion til hårstyling, der giver et intenst skud kold luft. Den bruges efter stylingen til at færdiggøre og "sætte" frisuren.

 • Brugervenligt soft-grip

  Brugervenligt soft-grip

  Det bløde non-slip-håndtag er ergonomisk designet. Det er blevet testet af professionelle for nem håndtering og professionel ydeevne.

 • Ultra smalt fønnæb til præcis styling

  Fønnæbbet fungerer ved at føre luftstrømmen gennem den ultrasmalle åbning til bestemte områder. Dette resulterer i meget præcis styling og er fantastisk til opfriskninger eller til at færdiggøre en frisure.

 • Keramisk volumendiffuser giver øget beskyttelse og fylde

  Volumendiffuseren tørrer håret hurtigt og jævnt for at minimere krus og tilføje fylde. Diffuseren er belagt med keramisk materiale i høj kvalitet. Dette hjælper med at beskytte håret og gøre det blødt og glansfuldt. Diffuseren er perfekt til at lave smukke krøller og fyldige frisurer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i