Lumea Comfort

  IPL-hårfjerningssystem

  Kompakt IPL-løsning

  Philips Lumea Comfort IPL-hårfjerningssystem gør underværker for at forhindre ny hårvækst i ansigtet og på kroppen. Blide lysimpulser holder huden silkeblød hver dag ved regelmæssig anvendelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lumea Comfort IPL-hårfjerningssystem

Til brug på kroppen og i ansigtet, 22 minutter for at behandle underbenene, Levetid > 100.000 lysimpulser, Kompakt design med ledning SC1982/00 Find lignende produkter

Kompakt IPL-løsning

for at forhindre ny hårvækst på glat hud

 • Nyd glat hud hver dag

  Nyd glat hud hver dag

  Philips Lumea påvirker hårroden med blide lysimpulser, så håret falder af naturligt, og den nye hårvækst hæmmes. Hvis behandlingen gentages med jævne mellemrum, holder du huden glat hver dag.

 • Problemfri og effektiv

  Problemfri og effektiv

  Vores kliniske test har vist en betydelig reduktion af hårvækst efter kun fire behandlinger med to ugers mellemrum, der resulterer i glat hud uden hår. Disse resultater kan vedligeholdes ved blot at gentage behandlingen efter behov. Tiden mellem behandlingerne afhænger af individuel hårvækst. - Forstør dette billede ved at klikke på billedet i billedgalleriet øverst på siden

 • Tilpasset til sikker brug hjemme hos dig selv

  Tilpasset til sikker brug hjemme hos dig selv

  Philips Lumea Comfort anvender en innovativ lysbaseret teknologi kaldet IPL (Intense Pulsed Light), som stammer fra teknologien, der anvendes i professionelle skønhedssaloner. Philips har tilpasset denne teknologi til effektiv brug inden for dit eget hjems sikre og komfortable rammer. Philips arbejdet tæt sammen med hudplejeeksperter for at udvikle denne teknologi. I mere end 10 år har Philips foretaget omfattende forbrugerundersøgelser vedrørende IPL-teknologi med mere end 2000 kvinder.

 • Velegnet til forskellige hår- og hudtyper

  Velegnet til forskellige hår- og hudtyper

  Philips Lumea Comfort er effektiv mod (naturligt) mørkblond, brun og sort hårvækst. Som med andre lysbaserede behandlinger fungerer Lumea Comfort IKKE på rødt, lysblondt eller hvidt/gråt hår. - Forstør dette billede ved at klikke på billedet i billedgalleriet øverst på siden

 • Sikker og effektiv selv på følsomme steder

  Sikker og effektiv selv på følsomme steder

  Du kan trygt bruge den til hårfjerning i ansigtet (overlæbe, hage) og fra forskellige kropszoner som ben, armhuler, bikiniområde, mave og arme.

 • 5 justerbare lysenergi-indstillinger

  5 justerbare lysenergi-indstillinger

  Philips Lumea har 5 justerbare lysenergiindstillinger, der sikrer nænsom, men effektiv behandling. Ved korrekt anvendelse af er Philips Lumeas IPL-behandlingen også sikker og skånsom mod huden og følsomme kropszoner.

 • Hudfarvesensor

  Hudfarvesensor

  Den unikke hudfarvesensor måler den behandlede huds farve ved begyndelsen af hver behandling og af og til under behandlingen. Hvis den registrerer en hudfarve, som er for mørk Lumea Comfort, hører den automatisk op med at udsende impulser.

 • Slide and Flash-tilstand for nemmere anvendelse

  Slide and Flash-tilstand for nemmere anvendelse

  Lumea Comfort gør en glidende bevægelse mulig for at opnå en mere bekvem og konstant anvendelse.

 • Ingen udskiftelige dele, ingen skjulte udgifter

  Ingen udskiftelige dele, ingen skjulte udgifter

  Philips Lumea Comfort er en komplet løsning, der leveres klar til brug med det samme. Og mere vigtigt: Du skal hverken bruge udskiftningspærer eller gel.

 • Den mindste og letteste enhed i Lumea-serien

  Philips Lumea Comfort er det mindste og letteste i Lumea-serien. Den er nem at holde, og det er let at nå alle de områder, du vil behandle.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i