Philips Airfryer – Luft er den nye olie

 

Den unikke teknologi i Philips innovation Airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. lammekoteletter, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Nu behøver du ikke længere at vælge mellem sundt eller lækkert!

 

Originalen

Viva Collection Airfryer HD9220/20

 • Mere end 3 500 000 solgte produkter verden over
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 4 port. (800 gram) 

Kompakt

Viva Collection Airfryer HD9621/90

 • 20 % mindre end originalen 
 • Turbo Star RapidAir-teknologi
 • Op til 4 port. (800 gram) 

Family

Avance Collection Airfryer HD9240/90

 • Med 50 % mere kapacitet end originalen
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 6 port. (1.200 gram) 

Hvad kan man lave med Philips Airfryer?

 

Lav alt fra flæskesteg, pizza og stegt fisk til brød og chokoladekage. Den innovative teknologi i Philips Airfryer er perfekt til tilberedning af retter, som normalt kræver tilsætning af olie for at smage godt. Nu kan du lave dem med brug af betydeligt mindre fedt. Ud over at lave lækre varme retter kan du også bruge Airfryer som en bageovn. Airfryeren har en meget kort opvarmningstid og giver altid et fantastisk saftigt resultat.

cookie
meatball
salmon

Hvilke retter kan man lave med Philips AirFryer?

 

 

Innovativ Rapid Air-teknologi til tilberedning af sund og lækker mad

airfryer starfish
Vidste du, at der findes en kemisk forklaring på, at fed mad smager bedre? Når du steger, bager eller frituresteger med olie, sker der en kemisk reaktion mellem aminosyrerne og sukkeret i maden. Når olien bliver varm, frigøres der en masse rige, aromatiske smagsstoffer, som gør, at maden smager af mere og får en sprød stegeskorpe. Philips innovation Airfryer genskaber den samme proces ved hjælp af hurtigt cirkulerende varm luft i stedet for olie. 

Hvad er forskellen mellem en Airfryer og en varmluftsovn?

 

Det er let at tro, at en Airfryer er som en lille variant af en varmluftsovn, men det er ikke tilfældet. På grund af den varme, hurtigtcirkulerende luft bkiver ingredienserne tilberedt grundigt uden at miste deres saftighed, hvilket betyder, at råvarerne bliver sprøde på ydersiden, men forbliver saftige på indersiden. En anden fordel er, at tilberedningstiden ofte er betydeligt kortere Airfryern sammenlignet med en varmluftovn. Den er også meget enkel at rengøre og holde frisk og optager overraskende lidt plads. Kort og godt er resultatet både bedre og hurtigere med en Airfryer sammenlignet med en varmluftsovn.

Airfryer-app

Download opskriftsappen "Philips Airfryer"! Appen ger dig inspiration til en række forskellige retter med lavt fedtindhold, som du kan lave i Airfryer. Lav alt fra Fish n´Chips og stegte kæmperejer til blåbærtærte eller grovboller. Philips Airfryer er utroligt alsidig!

 

Du kan downloade appen til iOS eller Android.

Flere opskrifter på Philips Airfryer

HD9240_90


Avance Collection Airfryer

HD9240/90            

 

 • Med 50 % mere kapacitet end Originalen
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 6 port. (1.200 gram)