0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kyllingelasagne

    En ægte fristelse

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • Til ostesaucen:
    • ½ liter mælk
    • 2 spsk smør
    • muskatnød
    • salt
    • peber
    • 150 g parmesanost
    • For lasagnen:
    • 250 g kyllingebryst
    • 1 pakke forkogte lasagneplader (500 g)
    • 1 løg
    • 2 fed hvidløg
    • 3 flåede, udkernede tomater
    • 10 grønne oliven
    • 250 g mozzarella i skiver
    • sort peber

    Vejledning

    • Til ostesaucenOpvarm mælken i en gryde (må ikke koge). Smelt smørret i en anden gryde, og tilsæt mel. Omrør blandingen i ca. 2 minutter, tag den af varmen, og tilsæt mælken under konstant omrøring. Blandingen skal være tyk og lind.
    • Krydr derefter med muskatnød, salt og peber, og lad saucen koge i yderligere 2 minutter. Fjern gryden fra varmen, og bland 2/3 af parmesanosten i. Stilles til side.
    • Opvarm ovnen til 180 C til lasagnen. Kog kyllingen i vand og krydderier efter eget valg i 10 minutter, indtil kødet er mørt, og lad den køle af i vandet, før du dræner det. Sæt skærekniven i foodprocessoren, og skær kyllingen i tykke stykker. Stilles til side.
    • Brug derefter foodprocessorens skål og skærekniven til at hakke løg, hvidløg, tomater, persille og oliven. Sauter smør og hvidløg på en pande, og tilsæt derefter kylling, tomater, oliven og persille, og tilbered ved lav varme. Stilles til side.
    • Saml lasagnen i et ildfast fad ved at lægge lag af skiftevis ostesauce, kylling og mozzarella. Slut af med ostesauce.
    • Drys ost på retten, og bag den i 25 minutter.
    • 1 times samlet forberedelsestid
    Kyllingelasagne | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.