1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kyllingerocambole

    Imponer vennerne

    Portioner 1 p, Forberedelsestid: 60 m

    Ingredienser

    • Til fyldet:
    • 1 løg (mellemstort)
    • 1 fed hvidløg
    • 500 g kyllingebryst, kogt og sauteret
    • 3 spsk olivenolie
    • 2 spsk majsstivelse
    • 1 cup (240 ml) mælk
    • Til dejen:
    • 200 g ricotta
    • 150 g margarine
    • 100 g majsstivelse
    • 200 g hvedemel
    • 2 tsk salt
    • 1 tsk bagepulver

    Vejledning

    • Brug skærekniven og foodprocessorens skål til at hakke løg, hvidløg og kylling, én ingrediens ad gangen.
    • Sauter løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt kylling, og smag til med salt og peber. Rør grundigt. Tilsæt majsstivelse ved at blande det med mælk og røre rundt, indtil blandingen tyknes.
    • Tag panden af varmen, og tilsæt smør. Lad blandingen køle af. Hæld alle dejens ingredienser i foodprocessorens skål, og brug skærekniven til at hakke blandingen, indtil den er lind.
    • Forvarm ovnen til 180 °C. Læg dejen på en melet overflade, og rul den ud. Tilsæt derefter forsigtigt kyllingeblandingen, og rul forsigtigt dejen til en brasiliansk rulle (rocambole).
    • Pensl med æggeblomme, og bag rullen ved mellemhøj varme i ca. 40 minutter.
    • Serveres med det samme med garniture efter eget valg.
    • 60 minutters samlet forberedelsestid
    Kyllingerocambole

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.