Brug skærekniven og foodprocessorens skål til at hakke løg, hvidløg og kylling, én ingrediens ad gangen.
Sauter løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt kylling, og smag til med salt og peber. Rør grundigt. Tilsæt majsstivelse ved at blande det med mælk og røre rundt, indtil blandingen tyknes.
Tag panden af varmen, og tilsæt smør. Lad blandingen køle af. Hæld alle dejens ingredienser i foodprocessorens skål, og brug skærekniven til at hakke blandingen, indtil den er lind.
Forvarm ovnen til 180 °C. Læg dejen på en melet overflade, og rul den ud. Tilsæt derefter forsigtigt kyllingeblandingen, og rul forsigtigt dejen til en brasiliansk rulle (rocambole).
Pensl med æggeblomme, og bag rullen ved mellemhøj varme i ca. 40 minutter.
Serveres med det samme med garniture efter eget valg.