1
App-kompatible produkter

App-kompatible produkter

Lev. Arbejd. Leg.

Se alle vores app-kompatible produkter

Hold øje med dit hjem hvor som helst og når som helst med vores sikkerhedskameraer.

Hvis du vil vide, hvad der sker derhjemme, kontakte familien eller tale med dem i realtid, når du er ude at rejse, er de trådløse IP-kameraer i In.Sight-serien lige noget for dig. Via den enkle brugergrænseflade og HD-kameraet kan du chatte med venner eller familie via iPhone eller iPad. Sensorer og app-aktiveret tilslutning advarer om uventede bevægelser eller lyde og øger sikkerheden i hjemmet.

Produkthøjdepunkter

Fører mennesker tættere på hinanden

WeCall er den perfekte følgesvend, når du skal deltage i klare og tydelige telefonmøder via din smartphone – uanset hvor du befinder dig.

Deltag i telefonmøder uanset hvor du befinder dig

Philips WeCall Bluetooth er en bærbar konferencehøjttaler, som er udstyret med fire mikrofoner og avanceret fjernelse af ekko, hvilket giver problemfri samtaler, samtidig med at LED-indikatorerne og Bluetooth®-tilslutningen gør den virkelig nem at anvende.

Debitér valgfri smartphone

Bluetooth®-teknikken parrer WeCall-konferencehøjttaleren med mobilen, så alle funktioner er tilgængelige under opladning. Tal, som du vil – via telefon, højttaler eller headset, privat og med handsfree. Når det er tid til at oplade telefonen, kan du enkelt tilslutte den til WeCall-enheden.

Philips WeCall-app

Den smarte Philips WeCall-app administrerer numre til telefonmøder og kan desuden hente adgangskoder fra kalenderen, så du nemt kan ringe op til og deltage i samtaler med et enkelt klik i kalenderen.

Produkthøjdepunkter

Gør dit hifi-system til et trådløst lydsystem med en Bluetooth® Hi-Fi-adapter

Med en Bluetooth-modtager kan du afspille din yndlingsmusik trådløst fra din smartphone eller tablet via hifi-systemet. Tilslut modtageren til din hifi-enhed, par den med en smartphone eller tablet, og stream din musik trådløst.

Produkthøjdepunkter