1
Fidelio Audio

Philips Fidelio

Obsessed with sound

Se alle vores Philips Fidelio-produkter

Helt enkelt enestående

I mere end 50 år har Philips udviklet ny lydteknologi, og resultatet af det arbejde er Fidelio – fremtidens sømløse lyd, som er baseret på en kompromisløs indstilling til lyd og design.

Philips Fidelio-hjemmelyd

Med trådløse højttalere, der streamer via Bluetooth eller Airplay-teknologi, kan du hurtigt og nemt streame musik fra smartphones og tablets – uden at det går det mindste ud over kvaliteten. Philips Fidelio-systemerne til hjemmelyd fylder hjemmet med lyd, så du kan fortabe dig i et univers af musik.

Philips Fidelio-hjemmebiosystem

Når det drejer sig om Fidelio-systemerne til hjemmebiografen, tæller alle detaljer. Philips Fidelio har skabt nye forudsætninger for underholdning ved hjælp af en perfekt integrering af tilslutningsfunktioner, førsteklasses lydprofiler og avanceret produktdesign. Resultatet er mastret, flerdimensionel lyd, som sikrer, at filmlyden kan opleves fuldstændig efter hensigten.

Philips Fidelio-hovedtelefoner

Philips Fidelio-hovedtelefoner leverer suveræn lyd – uanset tid og sted. Vores hovedtelefoner er resultatet af kompromisløs lydarbejde og en vilje til at opretholde de højeste standarder, både når det gælder lydgengivelse og ergonomisk udformning. Vi finjusterer og videreudvikler hele tiden, når vi skaber nye Fidelio-hovedtelefoner.

Erkännanden från branschen

Utmärkelser och erkännanden för våra produkter.

Philips Fidelio S2-øretelefoner

T3 Awards 2014: Årets bedste hovedtelefoner

Philips Fidelio M2BT Bluetooth-hovedtelefoner

What Hi-Fi Awards 2014: Bedste trådløse hovedtelefoner

Philips Fidelio M1MKII-on-ear-hovedtelefoner

What Hi-Fi Awards 2014: Bedste bærbare on-ear-hovedtelefoner £100-£200

Kompromisløs lyd

De personer, der lytter til Philips Fidelio, tager lydkvalitet alvorligt. I lytter til musik, er filmentusiaster og lydperfektionister. I ethvert aspekt af livet kræver og fortjener I den bedst mulige lyd. I går ikke på kompromis med præcision, og det gør vi heller ikke.

Lyd på dine betingelser


Lyd er vores passion, og den driver os til hele tiden at udvikle nye funktioner og lydteknik, der er kendetegnende for Philips Fidelio-produkterne. Dermed kan vores lyttere nyde kompromisløs lydkvalitet.

Detaljerige produkter


Fidelio-lyden er skabt af mennesker for mennesker. Den er udformet af professionelle og finjusteret af eksperter. Når vi udvikler ny lydteknik, står vores 'Golden Ears' i centrum. De er lydperfektionister, der er trænet i at opdage de fineste nuancer i lyden for at kunne opfange, isolere og gengive enhver naturlig detalje.

Exceptionelle lydoplevelser


Philips Fidelio leverer hifi-lyd, der er tro mod lydkilden. Du får en bedre gengivelse med dynamisk lyd af højeste kvalitet – uanset om du lytter hjemme eller ude.

Media showcase

Designfilosofi

Designfilosofien bag Fidelio er enkel: Formen skal tilpasses efter funktionen. Design kræver omtanke og indsigt. Philips Fidelio-modellerne er altid skabt med fokus på lytteren, miljøet og forskellige præferencer for at sikre suveræn lyd og fuldkommen komfort.

Præcisionsteknologi møder førsteklasses håndværk


Alt fra lydteknik til produktdesign kræver konsekvens, hvis man skal opnå ægte kvalitet. Den nye teknik og gennemtænkte udformning af Philips Fidelio er resultatet af et samarbejde, hvor præcisionsteknologi og iøjnefaldende udformning går op i en højere enhed.
 

Materialer af høj kvalitet


Alt anvendt materiale er omhyggeligt udvalgt og bearbejdet, så de forbedrer Fidelio-lydkvaliteten og passer til din livsstil.

Media showcase

Connected

Alle virkelige fremskridt skyldes tekniske udfordringer og problemløsning. Loyalitet over for den naturlige lydgengivelse står altid i centrum, når der skal udvikles ny lydteknik til Philips Fidelio.

Suveræn trådløs lyd


Vi leverer hifi-lyd med et væld af tilslutningsmuligheder uden forstyrrelser og afbrydelser.

 

Gode tilslutningsmuligheder


Philips Fidelios dynamiske lyd i praktisk udformede lydsystemer giver dig frihed til at nyde førsteklasses lyd på dine egne præmisser. Fra hjemmelydsystemer og hjemmebiograflyd til Bluetooth-hovedtelefoner og NFC-egenskaber – vi udvikler ny teknik, som er nødvendig for, at du kan få en enklere og bedre lydoplevelse og høre musik, hvor du vil, og når du vil.

Product highlights

Media showcase