PerfectCare Expert

Strygejern med dampstation

  PerfectCare Expert

  Strygejern med dampstation

  Ultrahurtig strygning

  Stryg alle strygbare materialer fra silke til hør, bomuld og cashmere... i vilkårlig rækkefølge uden at justere indstillingerne. Philips PerfectCare-strygejernet stryger alt dit tøj virkelig hurtigt og uden brændemærker eller blanke pletter. Strygning er nu helt enkelt. Se alle fordelene

 • Ultrahurtig strygning

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

PerfectCare Expert Strygejern med dampstation

Et tryk på op til 6, 5 bar, 260 g dampskud, Transportlås, 1, 5 L aftagelig vandtank GC9245/02 Find lignende produkter

Ultrahurtig strygning

uden behov for temperaturregulering

 • Klar til brug på 2 minutter med ubegrænset påfyldning

  Klar til brug på 2 minutter med ubegrænset påfyldning

  Dampen er klar til brug på 2 minutter og kan genpåfyldes når som helst under strygningen.

 • Aftagelig 1,5 l vandtank, op til 2 timers strygning

  Aftagelig 1,5 l vandtank, op til 2 timers strygning

  Vandtanken kan tages af og nemt genopfyldes under vandhanen. Det store påfyldningshul gør, at du hurtigt kan fylde tanken. Takket være vandtankens kapacitet på 1,5 l kan du stryge konstant i op til 2 timer uden at genopfylde.

 • Afkalk apparatet effektivt og nemt for at forlænge det

  Afkalk apparatet effektivt og nemt for at forlænge det

  Ekstremt langvarig dampydeevne: Philips' eksklusive Easy De-Calc-funktion tilbyder den ideelle måde at slippe af med kalkaflejringer og forlænge levetiden for dit strygejern med dampstation. Med lys og lyd vil dit strygejern minde dig om at gøre strygejernet rent. Så snart apparatet er koldt, skal du blot åbne Easy De-Calc-knappen og opsamle det snavsede vand og kalken i en kop.

 • Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Den nye SteamGlide-strygesål er den bedste strygesål fra Philips. Den er modstandsdygtig over for ridser, glider perfekt og er nem at rengøre.

 • Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at skulle indstille temperaturen

  Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at skulle indstille temperaturen

  Nu kan du stryge alt fra cowboybukser til silke uden at behøve at indstille temperaturen. Vi garanterer, at alle strygeegnede stoffer kan stryges uden at blive beskadiget. Revolutionerende teknologi med 1) avanceret intelligent kontrolprocessor, som nøjagtigt styrer strygesålens temperatur. Du behøver ikke at indstille temperaturen 2) kraftfuld Cyclonic-dampkammer, som leverer kraftfuld, konstant damp til nemmere og hurtigere strygning.

 • Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Den innovative OptimalTEMP-teknologi fra Philips garanterer, at alle strygeegnede stoffer ikke beskadiges. Under strygningen behøver du ikke at sætte strygejernet tilbage på basestationen. Du kan roligt lade den varme strygesål forblive direkte på tøjet eller på strygebrættets bomuldsbeklædning uden yderligere varmebestandigt tilbehør. Den vil ikke skade det strygeegnede tøj eller brættet. På denne måde gøres strygningen nemmere med mindre belastning af håndleddet.

 • Lås strygejernet sikkert fast på basestationen

  Lås strygejernet sikkert fast på basestationen

  Dit strygejern med dampstation leveres med en sikkerhedstransportlås. Du kan låse strygejernet sikkert på basen, så risikoen for, at nogen berører den varme strygesål, reduceres. Du kan også nemt bære dampstationen.

 • Dampskud på op til 260 g

  Dampskud på op til 260 g

  Dampskudsfunktionen kan anvendes til lodret damp og vanskelige folder.

 • Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips har med sin patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu været det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

 • Et tryk på op til 6 bar

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i