Bodygroom series 3000

Med 3 forskellige trimmerkamme, vandtæt

  • KA

  Bodygroom series 3000

  Med 3 forskellige trimmerkamme, vandtæt

  Trimmer og barberer kropsbehåring hurtigt og effektivt

  Vil du fjerne hår på kroppen men undgå risikoen for snitsår eller irriteret hud? Med Philips serie 3000 Bodygroomers får du en sikker og skånsom trimning uden at skærenheden nogensinde kommer i direkte kontakt med huden. Med Philips BodyGroom serie 3000 kan du barbere eller trimme alle dele af kroppen: under armene, brystkasse, mave, ryg, skuldre, ben og intime steder på kroppen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bodygroom series 3000 Med 3 forskellige trimmerkamme, vandtæt

Trim eller barber - samme trimmerhoved, Hudvenligt skærenhed og trimmerkamme, 3 trimmerkamme og ledningsholder BG2026/32 Find lignende produkter

Trimmer og barberer kropsbehåring hurtigt og effektivt

Fra halsen og ned

 • Barbering og trimning til hele kroppen

  Barbering og trimning til hele kroppen

  Designet til at være sikker og behagelig på armhuler, bryst og mave, ryg og skuldre, lyskeområde og ben. Hudkomfortsystemet fanger og klipper hår af forskellig længde uden behov for flere redskaber eller hudkontakt med skarpe kanter. Trimmerne med to retninger klipper længere hår, som barberes med folien for et tættere resultat.

 • Hudvenligt og ultra effektivt trimmerblad

  Hudvenligt og ultra effektivt trimmerblad

  Trimmer- og skraberdelene til denne Bodygroomer er fremstillet af hypoallergent materiale. Materialet er specielt udviklet, for at huden ikke bliver irriteret efter trimning. Desuden har bladspidsen og kamme en patenteret dråbeform for at forhindre hudirritation.

 • 3 trimmerkamme medfølger til 3, 5 og 7 mm

  3 trimmerkamme medfølger til 3, 5 og 7 mm

  3 trimmerkamme giver forskellige faste længdeindstillinger på 3, 5 og 7 mm for sikker og nem hårtrimning af alle kropsdele.

 • 50 min. ledningsfri brug efter 8 timers opladning

  50 min. ledningsfri brug efter 8 timers opladning

  Batteriet holder i 50 minutter efter 8 timers opladning. Batterilampen lyser grønt, når batteriet er fuldt opladet og blinker orange, når der er 10 minutters batteritid tilbage.

 • 100 % vandtæt til brug i badet og for nem rengøring

  100 % vandtæt til brug i badet og for nem rengøring

  Behagelig trimning og barbering, i eller under bruseren, på våd eller tør hud. Nem rengøring af trimmeren under vandhanen.

 • Designet til at holde i lang tid

  Designet til at holde i lang tid

  Alle Philips Bodygroomers leveres med 2 års garanti over hele verden. De skal aldrig smøres, og de er kompatible med elektriske standarder over hele verden.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i