Etui med greb

  Etui med hævet design, som giver komfortabelt greb,

  Designet til at forbedre dit greb, uanset om du læser i lodret tilstand eller spiller i vandret tilstand - dette gummibelagte etui giver beskyttelse hele vejen rundt om din iPad, inkl. hjørner og front. De interne kanaler hjælper med at absorbere stød Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Etui med hævet design, som giver komfortabelt greb,

ligegyldig hvordan du holder din iPad

 • Silikone giver bedre gribefasthed og bedre beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød silikone, der tilføjer et gribelag til din afspiller, alt imens det også beskytter din enhed mod ridser og almindelig slitage.

 • Beskyttelse hele vejen rundt til både hjørner og forside

  Etuiets materiale når hele vejen rundt på både bag- og forside og beskytter dermed hjørnerne og kanterne af enhedens overflade.

 • Fuld iPad-funktionalitet sammen med beskyttelse

  Få fuld iPad-funktionalitet med fuld beskyttelse i etuiet med åbninger til strøm/dvale-kontakten, docktilslutning og højttaler.

 • Interne kanaler designet til at absorbere stød

  For at give bedre beskyttelse har det stødabsorberende materiale også interne kanaler, som fordeler et stød i etuiet i stedet for at overføre det til din enhed.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Det hævede greb virker både lodret og vandret

  Fra læsning til spil er dette etui specielt designet til at forbedre dit greb, hvad enten du bruger din enhed i lodret eller vandret tilstand.

 • Slankt design passer nemt ned i tasken

  Dette etui er designet til at tilføje beskyttelse med minimal fylde, så du nemt kan bære din enhed i din taske eller rygsæk og har beskyttelse på farten.

 • Overdækkede knapper giver beskyttelse uden at hindre betjening

  Etuiets materiale dækker lydstyrkeknapperne, så du kan betjene enheden, samtidig med at den er beskyttet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i