MiniVac

  Håndstøvsuger

  Kraftfuld MiniVac for et bedre rengøringsresultat

  Nyd et bedre rengøringsresultat med den kraftfulde Philips MiniVac 3,6 V støvsuger. Den poseløse cykloniske luftstrøm og 2-trins filtreringssystem garanterer lang tids ydeevne, mens det aerodynamiske mundstykke sikrer suveræn opsamling af støv. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

MiniVac Håndstøvsuger

3, 6 V batteri, Poseløs cyklonisk, Sprækkemundstykke og børstemundstykke FC6140/01 Find lignende produkter

Kraftfuld MiniVac for et bedre rengøringsresultat

Poseløs med cyklonisk luftstrøm og aerodynamisk mundstykke

 • Aerodynamisk mundstykkedesign giver bedre opsamling af støv

  Aerodynamisk mundstykkedesign giver bedre opsamling af støv

  Det aerodynamiske mundstykkedesign i Philips MiniVac er skabt for at sikre en optimal opsamling af selv de fineste støvpartikler. Mundstykkets ergonomiske form hjælper dig med at rengøre selv de mest svært tilgængelige områder.

 • 2-trins poseløs med cyklonisk luftstrøm for optimal filtrering

  2-trins poseløs med cyklonisk luftstrøm for optimal filtrering

  Cyklonluftstrømmen uden pose holder snavset i rotation indvendigt og sikrer optimal, høj sugestyrke og rengøring, der holder længe. 2-trins-filtreringssystemet sikrer, at snavset ikke kan komme ud, når det først er suget op. Det første filter blokerer for det meste snavs, mens det andet filter fanger de finere støvpartikler.

 • Kraftfulde 3,6 V NiMH-batterier

  Kraftfulde 3,6 V NiMH-batterier

  De kraftfulde NiMH-batterier med lang levetid til Philips MiniVac er ikke forsynet med hukommelseseffekt. Denne effekt reducerer batterikapaciteten over tid, hvilket reducerer driftstiden. Denne Mini Vac med NiMH-batterier er sikret længerevarende strøm end produkter med standard NiCd-batterier, som har hukommelseseffekt.

 • Slank opladeenhed (til væg eller bord)

  Slank opladeenhed (til væg eller bord)

  Du kan opbevare Philips Mini Vac på den praktiske opladeenhed monteret på væggen eller anbragt på et bord. Det betyder, at Mini Vac med sit stærke genopladelige batteri altid er klar, når du er.

 • Nem tømning, da mundstykket fjernes med ét klik

  Nem tømning, da mundstykket fjernes med ét klik

  Philips Mini Vac-støvsugeren er nem og hurtig at tømme og hygiejnisk at rengøre. Philips Mini Vac har et mundstykke, der hurtigt klikkes af i én bevægelse, så du kan tømme Mini Vac uden at røre ved snavset.

 • Det buede håndtag sikrer optimalt greb

  Det buede håndtag sikrer optimalt greb

  Philips Mini Vac med buet håndtag sikrer optimalt greb. Det er nemt at gribe fat i og takket være den bløde gummibelægning føles det behageligt og giver et sikkert og fast greb.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i