Hurtig afkalkning af din

SENSEO-maskine

Sådan afkalker du din SENSEO-maskine


Når du afkalker din SENSEO-maskine, er det vigtig, at du gør det rigtigt, for at sikre, at du kan nyde den dejlige SENSEO-kaffe igen! Følg afkalkningsinstruktionerne, der gælder for din SENSEO-model. Hvis du gør det, er det enkelt og hurtigt at afkalke maskinen.
 

Nogle SENSEO-maskiner har en afkalkningsindikator, normalt med teksten "CALC" ved siden af. Når du har afkalket din maskine korrekt, slukker denne indikator. Afkalkningsindikatoren tænder igen, når du har brygget ca. 400 kopper kaffe med din maskine. Når afkalkningsindikatoren tændes, fortæller din SENSEO-maskine dig, at den har brug for at blive afkalket.
  

Hvad skal du bruge, når du afkalker maskinen?
• Den korrekte SENSEO-afkalkningsmetode. Neden for vælger du ganske enkelt din SENSO-maskine, hvorefter du får tydelige afkalkningsinstruktioner og kan se en instruktionsvideo.
• Det specialudviklede SENSEO-afkalkningsmiddel. I bunden af denne side finder du mere information om dette afkalkningsmiddel og muligheden for at bestille afkalkningsmidlet online.
• En beholder, der kan rumme mindst 1,5 liter væske, som passer ind under tuden på din SENSEO-maskine.

Vælg din SENSEO for korrekt afkalkningsinstruktion

Afkalk din SENSEO med de rette intervaller

Specialudviklet til alle SENSEO-maskiner
Du får glæde af din SENSEO-maskine i længere tid, hvis du afkalker den regelmæssigt med det specialudviklede SENSEO-afkalkningsmiddel. Dette afkalkningsmiddel giver det bedste resultat. Det fjerner kalkpartikler og får den dejlige SENSEO-smag frem i kaffen. Citronsyren, der anvendes i dette afkalkningsmiddel øger afkalkningsprocessen uden at beskadige din SENSEO-maskine.
 

Advarsel
Anvend aldrig et afkalkningsmiddel baseret på mineralske syrer, herunder svovlsyre, saltsyre, sulfaminsyre og eddikesyre (fx eddike). Disse afkalkningsmidler kan beskadige din SENSEO®-kaffemaskine.

Kontakt os, så hjælper vi dig personligt med alle dine spørgsmål