1
    -{discount-percentage}%

X-tremeUltinon LED gen2 Lyskilde til biler

LED-AMB [~WY21W] +CANbus, Antal lyskilder: 2, 12 V/24 V, kraftigt gul, Avanceret system til bilbranchen 11065XUAXM Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Klarere og mere elegant

Stærk, holdbar og dynamisk LED-signalering

  • LED-AMB [~WY21W] +CANbus
  • Antal lyskilder: 2
  • 12 V/24 V, kraftigt gul
  • Avanceret system til bilbranchen

Signaler din hensigt med klarere udvendig belysning

Signalering af bilens tilsigtede bevægelse er afgørende for sikkerheden. For at undgå sammenstød har andre mennesker brug for at vide, hvad du laver. Når dårlige vejrforhold forringer sigtbarheden, bliver behovet for en klar og tydelig signalering endnu vigtigere. Philips X-tremeUltinon LED gen2-signaleringslys giver en klar dagslyseffekt og op til 6000 K til baklys og positionslys. Med mere intense farver til brug ved sving og standsning, LED-lys, der tænder med det samme, og retningsbestemt lys, giver du andre bilister afgørende ekstra tid til at reagere på dine bevægelser.

Opgrader dine lygter, opgrader din stil

Mens hovedformålet med udvendig belysning er at hjælpe dig med at se og blive set, er der ingen grund til, at du ikke samtidig ser godt ud. Hvis du ønsker at opgradere din stil, uden at købe en nyere bil, er en udskiftning af den udvendige belysning med LED-lyskilder en smart måde at bruge pengene. Opgrader den udvendige belysning med en mere intens rød til stoplygterne, en pulserende gul til blinklysene og klart hvidt lys til positions- og baklygterne. Din bil er et udtryk for, hvem du er, så skab et stilmæssigt udtryk med Philips LED-lyskilder til udvendig signalering.

Kraftigt gult blinklys, så du bliver set bedre

Philips LED-blinklys har en levende gul farvegengivelse, som gør dine hensigter tydelige for den omgivende trafik. Den kraftige gule farve giver større sikkerhed for dig selv og andre trafikanter.

Lyskilder, der tænder med det samme, gør retningsændringer mere sikre

Glødelamper bruger lang tid på at tænde og nå en optimal ydeevne. LED-lyskilder tænder derimod "med det samme". Forskellen måles i brøkdele af et sekund. Når du har brug for at reagere hurtigt, betyder brøkdele af et sekund meget. Ved 100 km/t svarer blot fire tiendedele af et sekunds forskel i reaktionstid til 11 meters ekstra reaktionsafstand – det er ca. 2,5 billængders ekstra tænketid. Med Philips LED-lyskilder ved den bagvedkørende bilist med det samme, når du signalerer en retningsændring.

Ensartet fordeling af lyset, der giver forbedret synlighed

Philips LED-lyskilders udvendige belysningsvinkel er designet til en mere intelligent lysfordeling for at sikre, at det udvendige signaleringslys projiceres derhen, hvor du har brug for det (uanset om det er bak-, stop- eller signallys). Med vidvinkel og ensartet lysspredning kan du ikke blot se mere af vejen, andre bilister kan se mere af dig.

Philips-billygter i højeste kvalitetsniveau

De teknologisk avancerede Philips-lyskilder er kendt i bilindustrien og har været det i mere end 100 år. Philips Automotive Grade Quality-produkter er designet og udviklet efter strenge kvalitetsstyringsprocesser (herunder gældende ISO-standarder), hvilket fører til ensartet høje produktionsstandarder. Større bilfabrikanter vælger PHILIPS-pærer, for når du køber Philips, køber du kvalitet. Du får et kraftigt, klart lys og præcis lysstrålefordeling. Du får eksklusiv stil. Og du får et avanceret LED-lygtesystem, der giver en sikrere, mere jævn og sjovere kørsel.

Nem installation med intelligent adapter, der er kompatibel med biler

Den er designet til nemt at kunne installeres i kompatible køretøjer, og bilister med vedligeholdelseserfaring kan uden besvær opgradere kompatible lygter. Takket være den unikke Smart CANbus-adapter, der er specielt udviklet til blinklys, er du sikker på, at dine blinklys fungerer godt og giver sikkerhedsoplysninger til bilen.

Holdbar og langvarig LED-belysning

Du vil have klare og elegante billygter. Men du gider ikke hele tiden udskifte defekte pærer. Det er en stor svaghed ved almindelige lyskilder. Jo kraftigere lys, jo kortere er levetiden. Ved samme lysintensitet holder LED'er meget længere. Philips X-tremeUltinon LED gen2-lyskilder er ekstremt holdbare. På grund af den nyeste teknologiske innovation forhindrer de varme- og vibrationsskader og holder op til 12 år. De fleste biler udskiftes eller opgraderes inden for den periode, så dine smarte, nye lyskilder bør holde hele bilens levetid.

  • Det er dit eget ansvar, at brugen af LED-lyskilder til eftermontering opfylder gældende lovkrav.

Anbefalede produkter

  • -{discount-percentage}%

Nyligt viste produkter

  • -{discount-percentage}%