1
Luftrenser og luftfugter

Series 3000i

Luftrenser

  Series 3000i

  Luftrenser

  Hvert åndedrag tæller

  Op til en femtedel af alle danskere lider af pollenallergi, astma eller andre overfølsomhedssygdomme. Mange tror, at de er beskyttet i hjemmet, men luften indendørs er ofte langt mere forurenet end udendørs. Philips luftrenser i serie 3000i måler og renser automatisk luften, og fjerner 99,97 % af de mest almindelige luftbårne allergener og 99,9 % af luftbårne bakterier og virusser. Ved hjælp af appen Air Matters, kan du kontrollere din luftrenser fra et hvilket som helst sted. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 5.299,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Luftrenser

Rumstørrelse: op til 95 m2, Fjerner 99, 97% af luftbårne allergener, Specialudviklet allergentilstand AC3259/10 Find lignende produkter

Hvert åndedrag tæller

Renere indeklima for bedre sundhed

 • Den automatiske AL-specialtilstand er mere effektiv til allergenfjernelse

  Den automatiske AL-specialtilstand er mere effektiv til allergenfjernelse

  Med appen Air Matters kan du starte luftrenseren, inden du kommer hjem, skifte ventilationshastigheden og kontrollere filterets levetid! I appen Air Matters får du oplysninger om den indendørs luftkvalitet i realtid, så du hele tiden kan sikre luftkvaliteten. Appen giver dig også oplysninger om den udendørs luftkvalitet i form af pollenniveauer og forurening. Download appen gratis i Appstore eller Google Play.

 • Luftsensor måler og indikerer luftkvaliteten i realtid

  Luftsensor måler og indikerer luftkvaliteten i realtid

  Avanceret Aerasense-teknologi, der kan sammenlignes med en professionel sensor, sikrer luftkvaliteten indendørs i realtid via et numerisk display og en lysindikator. Sensoren overvåger og renser også luften automatisk. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du indånder en ren og sund luft.

 • Numerisk display giver feedback i realtid

  Numerisk display giver feedback i realtid

  Certificeret eller testet af ECARF og Airmid*

 • Betjen din luftrenser når som helst og hvor som helst

  Betjen din luftrenser når som helst og hvor som helst

  Betjen din luftrenser fra et hvilket som helst sted med den forbundne app. Tænd for luftrenseren, skift ventilatorhastighed, eller kontroller filterets levetid via appen Air Matters.

 • Overlegen luftrensning til rum op til 95 m2

  Philips innovative VitaShield IPS-teknologi fjerner også ultrafine partikler – helt ned til 0,02 µm* (mere end 100 gange mindre end PM2,5). Luftrenseren har et ekstra tykt NanoProtect S3-filter, som renser op til 393 m³/timen, i rum op til 95m². Luftrenseren fjerner bl.a. allergener, skadelige gasser, som afgives indendørs fra kemikalier i møbler eller rengøringsmidler, samt visse virusser – fx H1N1. I modsætning til visse andre luftrensere afgiver Philips Luftrensere i serie 3000 ingen skadelige restprodukter, som fx ozon. Luftrensere i serie 3000 sikrer en renere indendørs luft til dig og din familie.

 • Luftsensor måler og indikerer luftkvaliteten i realtid

  Avanceret Aerasense-teknologi, der kan sammenlignes med en professionel sensor, sikrer luftkvaliteten indendørs i realtid via et numerisk display og en lysindikator. Sensoren overvåger og renser også luften automatisk. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at du indånder en ren og sund luft.

 • 3 automatiske tilstande og 5 manuelle indstillinger

  Philips’ luftrensere i 3000i-serien har 3 automatiske rensningsindstillinger: En generel tilstand, en ekstra følsom tilstand for allergener og en ekstra tilstand for bakterier og vira. Som supplement til de 3 automatiske tilstand har luftrenseren også 5 manuelle tilstande. Vælg én af 5 forskellige hastigheder: Fra den ekstra stille ”Sleep”-tilstand til den ekstra kraftige "Turbo Speed"-tilstand. Vælg den, der passer bedst til dit behov for luftrensning.

 • Indsigt i udendørs og indendørs luftkvalitet og allergenindeks

  Brug appen Air Matters til at kontrollere den indendørs og udendørs luftkvalitet. Instrumentpanelet giver dig en enkel oversigt, så du kan kontrollere den udendørs luftkvalitet og pollenniveauer samt den indendørs luftkvalitet, der konstant overvåges af din luftrenser.

 • Råd til luftkvalitets- og allergenstyring

  På baggrund af den indendørs og udendørs luftkvalitet og pollenniveauer giver appen dig råd til styring af din eksponering for allergener eller dårlig luft.

 • Feedback med visualiseret luftkvalitet

  Philips luftrensere med app er nøje testet og certificeret af Det Europæiske Center for Allergiforskning (ECARF) samt Airmid* Health Group. ECARF arbejder på at gøre livet lettere for allergikere med forbrugeroplysninger, og Airmid Healthgroup arbejder på at sikre sunde og rene indeklimaer.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Røg CADR: Testet af tredjepart i henhold til AHAM-standarden
 • 20 nanometer: Testet af IUTA. I henhold til rapporten Mikrobiologisk Risikovurdering fra 2008 udsendt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO), er vira fra fugleinfluenza, almindelig influenza, legionella, hepatitis og SARS coronavirus større end 20 nanometer (0,00002 mm).
 • 100 fodboldbaners størrelse: Aktive kulmedier, der er målt af tredjepartslaboratorium, viser, at de fleste porer er af størrelsen 1-2 nm, og AC-overfladearealet for det aktiverede kul er 1.070 m2/g. Filterets samlede aktivt kul-overfladeareal på 100 fodboldbaners størrelse er baseret på den internationale standardstørrelse for fodboldbaner.
 • Fjerner 99,97 % af partikler: Testet på 360Elite-filter for effektiv enkeltgennemstrømning ved luftstrøm på xxx i 2015 af et tredjepartslaboratorium
 • 50 % længere levetid: Sammenligner Philips’ serie af HEPA-filtre til generel sundhed og aktiveret kulmateriale, testet i 2015 af tredjepartslaboratorium

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i