LCD-skærm

  LCD-skærm

  En fryd for øjet!

  Lightframe LCD-skærme giver unik synsvenlig, træthedsreducerende skærmkigning for hele familien samt en elegant og spændende stil. Skærmene er en fryd for øjet, udviklet til mennesker, der arbejder mange timer ved en computerskærm. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm

56 cm (22") W X-line 220X1SW/00 Find lignende produkter

En fryd for øjet!

Nedsæt øjentræthed med Innovative Lightframe LCD

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjustering og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative skærmydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav, for hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få stikprøver. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af farvenøjagtighed og visningskvalitet i hver eneste nye skærm.

 • SmartContrast på 30.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 30.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver kraftig nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver

 • Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  Hurtig reaktionstid på op til 2 ms

  SmartResponse er en eksklusiv overdrive-teknologi fra Philips, som automatisk justerer svartiderne til specifikke anvendelsesformål såsom spil og film, der kræver hurtigere svartider, med henblik på at producere billeder, der er fri for sløring, forsinkelser og visuelt ekko

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Ét tryks-format, der skifter mellem bredt og 4:3-forhold

  Ét tryks-format, der skifter mellem bredt og 4:3-forhold

  Philips Auto Picture-format er en knap, der skifter fra 4:3-forholdet til bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i widescreen-tilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • Reducerer øjentræthed med innovativ lysteknologi

  Lightframe aktiveres af Philips LCD-teknologi ved at tænde Lightframe for at reducere belastningen af øjnene. Herved omgives skærmrammen af blåt lys, der stimulerer dine visuelle sanser og giver forhøjet koncentration samt en øget fornemmelse af velvære.

 • Designet i blank pianohvid gør hjemmets indretning smukkere

  En attraktiv, elegant og blank pianohvid, der passer til og supplerer din indretning.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i