Multimedia Speakers 2.1

  Multimedia Speakers 2.1

  Hi-Fi-lyd

  Når du ønsker en dramatisk lydoplevelse fra dit multimedie-grej, skal du tilslutte højttalersystemet MMS430, indstille niveauet for dynamisk basforstærkning og nyde udgangseffekt på 100 W (musik) med en fantastisk klarhed hele vejen fra de laveste til de højeste toner.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hi-Fi-lyd

 • Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Dynamisk basforstærkning - hør den dybeste mest fyldige bas

  Den innovative teknologi giver en helt utrolig dyb og fyldig bas fra kompakte højttalere. Dynamisk basforstærkning fremhæver basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger fra lav til høj – med et ryk på en knap!

 • Basforstærknings-teknologi med niveauregulering

  Unikt subwoofer-design giver en dybere, mere fyldig bas. Du har også mulighed for at indstille basniveauet efter eget valg.

 • Ottekantet subwoofer i trækabinet

  Fordi den ottekantede subwoofers trækabinet er af en særlig stiv konstruktion, kan den levere en helt fantastisk baslyd.

 • Perfekt til MP3, PC, TV, CD m.m.

  Tilslut dine højttalere til alle dine apparater. Det er den helt rigtige måde at lytte til din MP3-afspiller, PC, TV, CD, DVD og alt dit multimedie-indhold på.

 • Højttalere i åbent design der leverer en helt fantastisk klar lyd

  Det åbne design forbedrer lydgengivelsen med en fantastisk klar lyd og reducerer al forvrængning. Aerodynamiske gitre anvendes i stedet for afskærmninger af stof eller metal på højttalernes forside.

 • Lydgengivelse der dækker et bredt frekvensområde og en enestående klar lyd

  Takket være den sofistikerede højttalerteknologi og en lydgengivelse, der dækker et bredt frekvensområde, kan du nyde en enestående klar lyd lige fra de laveste til de højeste toner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i