Pronto

  Netværksforlænger

  Udviklet af installatører, produceret af Philips

  TSU9200 kan tilpasses til fuld fjernbetjening ved hjælp af ultrapålidelig digital RF. Den dedikerede forlænger RFX9200 har addresserbare IR-porte. Det elegante og diskrete design passer til opsætning på væg eller i skab.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udviklet af installatører, produceret af Philips

 • Avanceret tilslutning: adresserbare IR-porte

  Adresserbare IR-porte gør det muligt at styre enheder af samme type i et rack uafhængigt (ved hjælp af den samme forlænger). Hvis der er flere set-top-bokse kan indhold distribueres over hele huset på denne vis. Hver enhed får tildelt sin egen dedikerede IR-port. Derfor modtager enheden kun de IR-koder, der er beregnet til denne enhed og ikke til andre. Uden adresserbare IR-koder vil hver enhed altid modtage alle de IR-koder, der udsendes.

 • Den unikke Pronto-protokol garanterer styring i særklasse

  Pronto-systemet anvender standard-WiFi til trådløs styring, men indeholder yderligere en intelligent protokol, så det kan garanteres, at IR-koder og makroer udføres på pålidelig vis til rette tid.

 • Smart feedback giver med det samme oplysninger om systemet

  Den smarte tovejs-Pronto-protokol regulerer de kommandoer, der sendes fra Pronto-kontrolpanelet til forlængerne. Hver forlænger godkender udførelse af disse kommandoer, og brugeren informeres, hvis en kommando ikke kan udføres.

 • Sender IR-koder op til 1 MHz

  Det kraftige IR-kredsløb kan sende praktisk talt alle IR-koder. Mange fjernbetjeningssystemer er begrænset til 125 kHz, men Pronto-forlængerne kan sende IR-frekvenser op til 1 MHz.

 • Stand-alone-tilstand muliggør umiddelbar brug

  Forlængeren kan anvendes med det samme i stand-alone-tilstand, og der er ikke behov for specialindstillinger. Når det er nødvendigt med kryptering eller fast IP-adresse, er den interne webbrowser tilgængelig via en bærbar eller stationær PC.

 • Kompakt bordkabinet

  Det kompakte letvægtskabinet passer overalt og kan nemt skjules bag udstyr.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i