Cloud-skærmfod

  Enkel, sikker og miljøvenlig

  Effektiviser IT med denne alt-i-en-løsning, der er klar til brug uden besvær for kunden. Tilslut din nuværende skærm, og integrer med dit VMware-miljø, og opnå maksimal fleksibilitet. Fleksibilitet, håndterbarhed og ultimativ sikkerhed gør dette til det klogeste IT-valg. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Cloud-skærmfod

Til 19"-29"/48-73 cm skærm, Højdejusterbar, til VMware SB4B1927VB/00 Find lignende produkter

Enkel, sikker og miljøvenlig

 • SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase for bedre ergonomi

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • VDI All-in-One for enkelthed

  VDI All-in-One for enkelthed

  Medarbejderne har behov for en ren, pålidelig computerløsning. IT-organisationer har brug for at opretholde hardwarens ydeevne, dataadgang og sikkerhed og reducere omkostningerne. Med VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kan IT-organisationer beholde alle data og al software på den centrale server, og anvende en enkel alt-i-en-klient på brugersiden. Brugeren får frigjort plads på skrivebordet, data på serveren kan vises sikkert fra klienten, og mængden af IT-ressourcer, der bruges på klientsiden, mindskes kraftigt.

 • VMware klar til sømløs integration

  VMware klar til sømløs integration

  Philips cloud-enheder til VMware er baseret på PCoIP-teknologi (PC over Internet Protocol), der gør det muligt for organisationer problemfrit at integrere dem med VMware-VDI (Virtual Desktop InfrastructureI). VMwares virtualiseringsteknologi har den mest modne og omfattende teknologi, uovertruffen pålidelighed og sikkerhed og den hurtigste og letteste installation.

 • Tera2-chipsæt sikrer effektiv ydeevne

  Det nye Tera2-chipsæt er blevet forbedret til at give en forbedret effektivitet og ydeevne. Ikke blot har Tera2 en pixelydeevne, der er op til 5 gange større end på forrige generation, det har også et reduceret strømforbrug, mindre båndbreddeforbrug og stærkere sikkerhed.

 • Zero Client SmartConnect giver ultimative udvidelsesmuligheder

  Zero Client SmartConnect har en stor mængde tilslutningsmuligheder, f.eks. dobbelt DVI-udgang, der giver mulighed for to skærme, mikrofon og lyd, så enheden er klar til webmøder, USB til universelle tilslutninger og LAN til sikkert netværk, der giver en hurtig og fleksibel integration i eksisterende netværk.

 • Zero Client All-in-One giver energibesparelser

  I takt med at omkostningerne til energi stiger, og IT-budgetterne strammes, er organisationerne på udkig efter metoder til sænke udgifterne til strøm. Zero Client All-in-One bruger kun en brøkdel af den strøm, en typisk klientskærm bruger. Det gør det muligt for organisationerne at reducere miljøpåvirkningerne og allokere omkostninger til nødvendige forbedringer.

 • Miljøvenlig løsning

  "Philips bestræber sig på at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer i alle vores skærme. Til alle faste plastikdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmaterialer anvendes 100 % genanvendeligt materiale. I udvalgte modeller benytter vi op til 65 % genbrugsplastik. Streng overholdelse af RoHS-standarderne sikrer en væsentlig reduktion eller komplet eliminering af giftige stoffer som f.eks. bly. Indholdet af kviksølv i skærme med CCFL-baggrundsbelysning er reduceret betydeligt, og det er helt elimineret i skærme med LED-baggrundsbelysning. Besøg Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ for at få mere at vide.

Se alle specifikationer
 • Skærm medfølger ikke

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i