Transportabelt højttalersystem

  Kraftigt stereolydfelt

  Nyd kraftfuld lyd og bred stereolyd fra din Nokia-telefon med 2,5 mm stik. Disse højttalere har masser af kræfter til en højt effektiv interferensfri, digital forstærker og leveres med en integreret telefonholder.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kraftigt stereolydfelt

til din Nokia-telefon

 • Letvægts- og bærbart design, så du altid kan lytte til musik

  Letvægts- og bærbart design, så du altid kan lytte til musik

  Det solide letvægtsmateriale og designet gør, at du kan tage højttalerne med dig, uanset hvor du skal hen.

 • Mulighed for brug af batteri eller vekselstrøm, så du kan høre musik overalt

  Mulighed for brug af batteri eller vekselstrøm, så du kan høre musik overalt

  Muligheden for at bruge både batteri og vekselstrøm giver dig størst mulig fleksibilitet i dit lydsystem. Du kan tage højttalerne med dig og lytte til musik, uanset hvor du skal hen.

 • Basrøret fremhæver de dybe toner, så du får en klar og realistisk lyd

  Med en akustisk afstemt luftkanal, der giver bastonerne ekstra kraft, kan du opnå en fantastisk realistisk og ægte lytteoplevelse.

 • Digital Klasse-D-forstærker til lydgengivelse af høj kvalitet

  En digital Klasse-D-forstærker tager et analogt signal, gør det digitalt og forstærker det derefter digitalt. Signalet passerer til sidst et demodulationsfilter, før det bliver til et hørbart udgangssignal. Det forstærkede digitale signal har alle fordelene ved digital lyd, bl.a. meget høj lydkvalitet. Desuden har en digital Klasse-D-forstærker en mere end 90 % højere virkningsgrad sammenlignet med traditionelle Klasse-AB-forstærkere. Det betyder, at en kraftig forstærker kan gøres meget kompakt.

 • Kraftige højttalerdrivere giver ultrarealistisk lyd

  Kraftige højttalerdrivere giver ultrarealistisk lyd, så du bliver fuldstændig opslugt af spillet.

 • Bredt stereoperspektiv, når højttalerne placeres adskilt.

  Disse bærbare højttalere skaber et naturligt stereoperspektiv, når placeres adskilt, hvilket giver indtrykket af, at hvert musikinstrument fylder et bestemt fysisk område. Denne effekt er mere realistisk og mere behagelig.

 • Integreret FM-antenne

  For at din telefons FM-radio skal fungere korrekt, har den normalt brug for en ekstern antenne. Dette Philips-produkt indeholder en FM-antenne, så du kan få kvalitetslyd fra din telefons indbyggede radio.

 • Fungerer med din telefon og MP3-afspillere

  Nyd musik fra din mobiltelefon eller MP3-afspiller! Slut din højttaler til din mobiltelefon eller MP3-afspiller med den medfølgende adapter.

 • Fremstillet til Nokia XpressMusic

  Dette produkt er fremstillet til brug med Nokia XpressMusic-telefoner. Omfattende test med disse hovedtelefoner sikrer, at du får det optimale ud af din telefon i kombination med dette Philips-produkt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i