Webcam

  Professionelt webkamera

  Det professionelle webkamera SPC1330NC ændrer din opfattelse af videoopkald. HD-videokvalitet med ægte 2,0 megapixel-video, 8,0 megapixel-foto, 90 billeder i sekundet på video og autofokus. Ultraklar stereolyd med to indbyggede mikrofoner. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt webkamera

Tilslut med præcision og klarhed

 • Digital Natural Motion til eliminering af urolige billeder

  Digital Natural Motion til eliminering af urolige billeder

  Philips har opfundet Digital Natural Motion for at fjerne den uro, der kan forekomme ved visning af levende billeder. Digital Natural Motion vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-transmissioner og film (DVD). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

 • Ægte 2.0 megapixel videoopløsning for HD-videokvalitet

  Antallet af megapixels er afgørende for billedkvaliteten. 2.0 megapixel CMOS-sensoren giver dig HD-videobilleder af en kvalitet, som hidtil ikke har været forbundet med webkameraer.

 • Flere detaljer med 8 megapixel (interpoleret) fotoopløsning

  Dit videokamera giver dig flere detaljer med 8 megapixel (interpoleret) fotoopløsning. Denne opløsning er så god, at du kan printe billeder i plakatstørrelse i høj opløsning.

 • 90 fps video giver flimmerfri billeder

  Den lynhurtige opdateringshastighed på 90 fps giver utroligt stabile billeder, der egner sig perfekt til personlige videokonferencer og fjernovervågning af hjemmet.

 • 8× digitalt zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Autofokus sikrer knivskarpe videoer og fotos

  Sikrer knivskarpe videoer og fotos. Når billedsensoren registrerer tab af skarphed, justerer autofokus hurtigt og præcist objektivet igen, uden at manuel justering behøves. Det går nu endnu hurtigere takket være en ny eksklusiv Philips-fokuseringsalgoritme.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker med i videorammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Pixel Plus 2 giver dig bedre detaljer, dybde og klarhed

  Med Pixel Plus 2 vil dit videokamera altid fremstille naturlige, knivskarpe billeder med mange detaljer. Alt sammen takket være kraften i Pixel Plus 2-processoren – nyskabende TV-billedbehandlingsteknologi anvendt på PC-video. Den øger antallet af linjer og antallet af pixel for at give dig de bedst mulige billeder.

 • To indbyggede retningsbestemte mikrofoner med stereo og akustik uden ekko

  Hør din stemme naturligt i klar stereolyd. To indbyggede retningsbestemte mikrofoner og Philips-patenteret lydbølgeteknologi skaber en virtuel zone uden støj og ekko. Kun brugerens stemme indfanges, mens andre lyde minimeres.

 • Fjernelse af støj og reduktion af ekko giver den bedste lydkvalitet

  Den suveræne støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj, og den forøger stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser. Den undertrykker også ekko, så den anden person hører din stemme mere tydeligt.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Enkelt Philips CamSuite-software til styring af dit videokamera

  Den specielt udviklede software er let at bruge og giver dig styring af dit videokamera med et enkelt klik med musen. Det vil automatisk dukke op på skærmen, når du laver videoopkald.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i