LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Verdens første ErgoSensor-skærm

  Den innovative Philips ErgoSensor-skærm er verdens første intelligente skærm, der kan give dig råd om, hvordan du skal sidde i en ergonomisk korrekt stilling ved din computerskærm Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

P-line, 24" (61 cm), Full HD AMVA-skærm 241P4QRYES/00 Find lignende produkter

Verdens første ErgoSensor-skærm

for en sund, produktiv arbejdsplads

 • AMVA LED giver bred visning med meget høj kontrast og levende billeder

  AMVA LED giver bred visning med meget høj kontrast og levende billeder

  Philips AMVA LED-skærm bruger en avanceret multidomæne vertikal tilpasningsteknologi, som giver dig meget høje statiske kontrastforhold, hvilket giver ekstra levende og klare billeder. Standardkontorfunktioner klares nemt, og den er især meget velegnet til fotos, internetsurfing, film, spil og krævende grafiske opgaver. Den optimerede pixelhåndteringsteknologi giver dig en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, så du får skarpe billeder selv i 90 graders pivottilstand

 • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • ErgoSensor gør arbejdet sundere

  Det er Philips' klare overbevisning, at arbejdet bør tilpasses til menneskerne og ikke omvendt. For at fremme en sundere og mere produktiv arbejdsplads har Philips udviklet verdens første innovative teknologi ved navn "ErgoSensor", der er indbygget i skærmen og kan registrere og måle brugeres adfærd. ErgoSensor rådgiver brugerne om, hvordan de skal sidde på en ergonomisk korrekt måde foran deres computer med en korrigerende feedback på optimal betragtningsafstand, ergonomisk nakkevinkel og en påmindelse om pause. Den sparer også op til 80 % af strømforbruget, hvis brugeren ikke er tilstede foran computeren, ved at slukke for skærmen.

 • DisplayPort giver lyd og video via et enkelt langt kabel

  DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg - ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende spil og film, videoredigering m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

 • Nul strømforbrug med 0 Watt-knappen

  Med et enkelt tryk på 0 Watt-knappen, der er placeret på bagsiden, kan du slukke strømmen til din skærm fuldstændig. Dette resulterer i nul strømforbrug, der reducerer din CO2-udledning yderligere

 • 65 % genbrugsplastik med TCO Edge

  TCO Edge-certificering gives til produkter, der overgår eksisterende øko-mærkningsprogrammer. Da den ligger over TCO-standardkravene, kræves det blandt andet også, at produktet bruger minimum 65 % af genbrugsplastikken, er energieffektivt, bruger et minimum af farlige materialer, har en 100 % genanvendelig emballage, og er designet til nem genbrug. Du kan være helt sikker på, at denne skærm fra Philips er et produkt med banebrydende teknologi, som er bedst i klasse ICT, og gavner dig og planeten, mens den er med til at sikre, at du foretager et ansvarligt, grønt it-køb!

 • Registrering af nakkeholdning og korrigerende råd

  Den innovative Philips ErgoSensor-skærm med intelligent sensorregistrering af holdning rådgiver dig interaktivt til at sidde på en ergonomisk korrekt måde foran computerskærmen.

Se alle specifikationer
 • "AMVA"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.
 • Smart-reaktionstiden er den optimale værdi fra enten GtG-tests eller GtG-tests (BW).
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i