1
Lyd til hjemmet

dockinghøjttaler

  dockinghøjttaler

  Robust nok til at rejse verden rundt med dig

  Denne højttaler er kompakt og særdeles bærbar, men den er ingen letvægter, når det gælder præstationen. Den er designet til rejser og leverer lyd fra din iPod/iPhone, der er overraskende kraftfuld, så du kan nyde fantastisk musik, uanset hvor livet fører dig hen. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

dockinghøjttaler

til iPod/iPhone, Genopladeligt batteri DS7650/10 Find lignende produkter

Robust nok til at rejse verden rundt med dig

Besat af lyd

 • wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi er et revolutionerende højttalerkoncept, der giver dig mulighed for at høre og føle en virkelig dyb bas, der er mere fyldig end på noget andet lydsystem. Specielle højttalere fungerer sammen med wOOx-basmembranen, og en præcis afstemning mellem hovedenheden og diskanten sikrer en jævn overgang fra bas/mellemtone til høje frekvenser. Dobbelt ophæng og en fuldstændigt symmetrisk sandwich-konstruktion leverer en dyb og præcis bas uden hørbar forvrængning. wOOx frembringer en ualmindelig dyb og dynamisk bas ved at bruge højttalerkabinettets fulde volumen til virkelig at øge musikkens effekt.

 • DBB bevarer lave toner for dyb bas ved alle lydstyrker

  DBB bevarer lave toner for dyb bas ved alle lydstyrker

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan dynamisk basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Dock en iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Dock en iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Smart designet docking-port med fjederudløser kan nemt anvendes til en hvilken som helst iPod eller iPhone uden særlige adaptere. Den fungerer endda med de fleste typer etuier siddende på – sæt blot din iPod eller iPhone i docken, som den er. Nu kan du virkelig nyde din musik uden problemer.

 • Opdag og del musik og andre funktioner via DockStudio-app

  Opdag og del musik og andre funktioner via DockStudio-app

  Med den gratis Philips DockStudio-app får du masser af cool, eksklusive funktioner til din dockinghøjttaler. Du kan lytte til dine yndlingsprogrammer, opdage ny musik med tusindvis af globale internetradiostationer, gennemse din musiksamling og dele det, du lytter til, med vennerne via Facebook og Twitter. I urtilstand kan du indstille flere forskellige musikalarmer og få opdaterede vejrudsigter. Download den fra App Store, og få flere oplysninger.

 • Brud- og stødsikker til sikker transport

  Denne bærbare dockinghøjttaler er designet med problemfri håndtering for øje. Den indeholder den nyeste teknologi og er intelligent konstrueret til det ultimative, når det gælder stødabsorbering og strukturmæssig stivhed. Docken er med sin uovertrufne robusthed bygget til at modstå fald på op til to meter og et vægttryk på op til 100 kg/220 pund, hvilket betyder, at du virkelig kan tage den med alle vegne, fordi du ved, at den ikke vil tage skade på rejsen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i