Webkamera

  Webkamera

  Hold kontakten på den nemme måde

  Nu kan du se og høre dine kære, uanset hvor i verden de er. Dette vidunderligt nemme videokamera optager fantastiske videoer og følges af et multimediehovedsæt med tilsvarende god lyd. Hold kontakten på den nemme måde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hold kontakten på den nemme måde

 • 1,3 megapixel giver ekstra billedkvalitet

  Med 1,3 megapixel kan du bruge dit videokamera som et kamera til at tage fotos af høj kvalitet, som er gode nok til at udskrive som store kvalitetsbilleder.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • 3 x digital zoom

  Det indbyggede digitale zoomobjektiv bringer motiverne tættere på og giver dig dermed mulighed for nemt at tage billeder på afstand.

 • Drej kameraet 360° med dets drejeled

  Nyd friheden ved dette kameras praktiske drejeled. Du kan dreje kameraet 360° i en hvilken som helst retning, så du kan filme alle kroge af dit værelse, uden at skulle flytte videokameraet overhovedet.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • Multimediehovedsæt og mikrofon for optimal lydkvalitet

  Der følger et Philips multimediehovedsæt med dit web-kamera. Hovedsætmikrofonen sikrer optimal lydkvalitet og behagelig brug.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit webcam på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Optag, arkiver og håndter billeder med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips webcam.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i