Aftagelig trådløs højttalerbase

  Kraftfulde lydløsninger

  Den trådløse højttalerbase i mørk krom, som genererer fyldig lyd fra et minimalt område, passer perfekt til det tynde design, som den aftagelige højttaler i 8600-serien har. Sammen skaber de en fyldigere lyd, ligegyldigt hvor du placerer dem i rummet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Aftagelig trådløs højttalerbase

til Philips TV PTA860/00 Find lignende produkter

Kraftfulde lydløsninger

Bevægende lyd

 • Mørk kromstander, der har et tidløst udtryk

  Fra top til bund er dette et TV med tilstedeværelse. Vores designere brugte mørk krom til standeren, der matcher TV'ets solide metaldetaljer, fordi de ved, at ægte metal er et kvalitetsudtryk.

 • Udvid dit lydsystem til 20 højttalere med 70 watt

  Lad dig omringe af smuk lyd ved at udvide 8600-højttalersystemet med et par højttalerbaser. Denne kombination samler styrken fra to højttalere bag på TV'et og 16 microdrivere i venstre og højre side af de aftagelige højttalere samt to mellemtonehøjttalere i højttalerstanderne. Sammen leverer de et bredt, fyldigt lydspektrum med ren, afbalanceret lydkvalitet.

 • Frihed til at placere din højttaler hvor som helst i rummet

  Placer blot højttalerne, hvor du vil. Standerne muliggør trådløs streaming af lyd i høj kvalitet fra TV'et og giver dig frihed til at skabe en rendyrket medrivende lydoplevelse overalt i dit hjem.

 • Moderne design supplerer moderne indretning

  Designet med et moderne udseende, så det passer til din indretning. Fordi dit TV bør se lige så flot ud, når det er slukket, som når det er tændt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i