PC-webkamera

  Hold kontakten

  Med forbedret 1,3 megapixel video og foto, ansigtssporing, 3x digital zoom til nærbilleder og en snapshot-knap til hurtige fotos. Du skal bare slutte den til og så chatte. Universalklemmen passer til computer, notebook og skærm.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hold kontakten

 • Kameraets hoved kan bøjes forover, så det bliver nemt at opbevare

  Kameraets hoved kan bøjes forover, så det bliver nemt at opbevare
 • Forbedret 1,3 megapixel giver skarpere billeder

  Dit webkamera giver dig både video- og fotoopløsning i 1,3 megapixel (softwareforbedret). Det betyder, at du kan tage billeder i høj kvalitet, der stadig ser fantastiske ud i større udskriftsformat.

 • Fang alle smilene med ansigtssporing

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af skærmen, selvom du bevæger dig under en videochat. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Plug-and-chat giver nem og hurtig tilslutning

  Du skal bare slutte webkameraet til din computers USB. Det genkendes af din computer og virker med det samme. Så nemt er det at begynde en videochat.

 • 3 x digital zoom til nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Jævn video med 30 billeder pr. sekund

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Med det drejelige led kan du rette kameraet i alle retninger

  Nyd friheden ved dette kameras praktiske drejeled. Du kan dreje kameraet 360° i en hvilken som helst retning, så du kan filme hvor som helst, uden at skulle flytte videokameraet overhovedet.

 • Universalklemme til webkamera til din stationære computer, din notebook eller skærmen

  Universalklemmen gør det nemt at sætte eller montere webcam'et sikkert på enhver stationær computer, notebook eller LCD-skærm. Dette design er ekstra sikkert, og webcam'et flytter sig ikke eller falder ned, når du er midt i en samtale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i