WhiteVision

lyskilde til bilforlygter

  WhiteVision

  lyskilde til bilforlygter

  Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

  Philips WhiteVision-lyskilder tilføjer et intenst, hvidt xenon-look til din bils forlygter, så du får en førsteklasses køreoplevelse om natten. Den øgede lysstyrke med 40 % hvidere lys gør WhiteVision til en perfekt kombination af stil og sikkerhed. Se alle fordelene

 • Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

WhiteVision lyskilde til bilforlygter

Lyskildetype: H7, Pakke med 1 stk., 12 V, 55 W, Styling 12972WHVB1 Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

Intens, hvid xenon-effekt

 • Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Philips har i 100 år været den førende virksomhed inden for lyskilder til bilindustrien og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard på moderne biler. I dag er hver anden bil i Europa og hver tredje bil på verdensplan udstyret med lyskilder fra Philips.

 • 100 % lovligt at bruge på vejene, 100 % intenst hvidt lys

  WhiteVision er ECE-certificeret og det første intense hvide lys, der er lovligt at bruge på vejene. Det giver dig den ultimative synlighed, uden at det sætter sikkerheden i fare ved at blænde bilen foran.

 • En førsteklasses køreoplevelse med intens hvid xenon-effekt

  Philips WhiteVision-lyskilder klarer sig bedre end andre blå autolyskilder på markedet og er det helt rigtige valg for chauffører, der ønsker at køre med stil, uden at det bringer sikkerheden i fare. Med en høj farvetemperatur og en elegant hvid hætte er WhiteVision den ultimative opgradering til dine forlygter. Philips' patenterede 3. generations belægningsteknologi er et revolutionerende mesterværk, der gør WhiteVision til den første lyskilde med et virkelig hvidt lys.

 • Klassens bedste levetid for forøget køreglæde

  Philips WhiteVision-lyskilder (tilgængelig i H1, H3, H4, H7, HB3) er designet til at holde. De tilbyder dig en lang og pålidelig levetid på 450 timer*. Det er betydeligt højere end konkurrerende tilbud. Dette resulterer i færre udskiftninger og mere værdi for pengene. (*H4 og H7 testet ved en standardspænding på 13,2 V)

 • Skarp stråle med intenst hvidt lys

  Med op til 3700 Kelvin og et intenst hvidt lys oplyser Philips WhiteVision-lyskilder vejen forude med en klar, hvid lyskegle, der straks fjerner mørket. En førsteklasses lyskegle for en førsteklasses køreoplevelse.

 • Større kontrast for større synlighed og sikrere kørsel

  Maksimalt hvidt lys med en farvetemperatur på 3700 Kelvin vil sige, at dine forlygter giver bedre refleksioner fra vejmærker og skilte. Hvidere lys holder dig frisk om natten, så du kan få en mere behagelig køreoplevelse om natten.

 • Philips-autolyskilder er yderst robuste

  UV-kvartsglas er stærkere end hærdet glas og meget modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer eller rystelser, hvilket eliminerer risikoen for tidlige fejl. Philips-autolyskilder med UV-kvartsglas muliggør højere tryk i lyskilden og producerer kraftigere lys samt giver længere levetid.

 • Op til 60 % bedre udsyn for maksimal klarhed

  En lyseffekt forbedret med 60 % gør dig i stand til at blive set mere klart af andre trafikanter. Det forbedrer sikkerheden, så de får mere tid til at reagere på potentielle farer.

 • Hvid xenon-effekt for elegant look

  WhiteVision giver dine forlygter det elegante look forbundet med dyre biler.

Se alle specifikationer
 • I forhold til almindelige halogenlyskilder
 • *Anvendes forskelligt alt efter lyskildetype

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i