3D LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Oplev 3D-spil på din store skærm

  Fordyb dig i 3D-spil på Philips 236G LED-skærmen. Med stor skærm, flimmerfri 3D-briller og flere HDMI-indgange er spil nu blevet endnu mere spændende! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

3D LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

G-line, 23" (58, 4 cm), 3D, FPR-briller 236G3DHSB/00 Find lignende produkter

Oplev 3D-spil på din store skærm

 • Easy 3D for en flimmerfri spiloplevelse

  Easy 3D sikrer, at du får mange timers komfort, når du ser 3D, takket være den flimmerfri ydelse med få ekkobilleder. De kompatible 3D-briller er meget lette og kræver ikke batterier. Nyd 3D hjemme hos dig selv!

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  SmartContrast på 20.000.000:1, der sikrer forbløffende fyldige sorte detaljer

  Du vil have LCD-fladskærmen med den højeste kontrast og de mest levende billeder. Avanceret videobehandling fra Philips kombineret med unik teknologi, der giver voldsom nedtoning og fremmer baggrundsbelysningen, skaber levende billeder. SmartContrast forøger kontrasten med enestående sortniveau og nøjagtig gengivelse af mørke skygger og farver. Det giver et klart, livagtigt billede med høj kontrast og levende farver.

 • 2 ms SmartResponse til hurtige 2D-spil

  2 ms SmartResponse til hurtige 2D-spil

  SmartResponse er en eksklusiv overdrive-teknologi fra Philips, som automatisk justerer svartiderne til specifikke anvendelsesformål såsom spil og film, der kræver hurtigere svartider, med henblik på at producere billeder, der er fri for sløring, forsinkelser og visuelt ekko

 • Flimmerfri 3D-briller gør visningen behagelig

  Bliv underholdt med de lette, brugervenlige polariserede 3D-briller. Disse flimmerfri 3D-briller er ikke bare nemme at udskifte at vedligeholde, de er også rimelige i pris, så hele familien endelig har mulighed for at få hver deres par briller. Da der ikke skal bruges batterier eller kabler, kan du nu endelig kigge, lige så længe du vil.

 • Lav 2D om til 3D med adgang med direkte tast

  Omdan din 2D-samling til 3D med et tryk på en knap! Du har nem adgang via en genvejstast på facetten til denne funktion, som vil genopfinde dine foretrukne 2D-spil, -film og -videoer til 3D.

 • Automatisk 3D med de nyeste Blu-ray- og spilkonsoller med HDMI

  Med Blu-ray-spil og -filmafspillere med HDMI 1.4a-kompatibelt stik skifter Philips 3D-skærmen automatisk til 3D og giver dig fantastiske billeder med det samme. Nu er det slut med at rode med justeringer!

 • SmartControl: For nem indstilling af skærmen

  PC-software til finindstilling af skærmen. Philips giver brugere to muligheder for tilpasning af skærmindstillinger. De kan enten bruge On Screen Display-menuen vha. knapperne på selve skærmen eller bruge softwaren Philips SmartControl til at tilpasse skærmindstillingerne på en enkel måde

 • Miljøvenligt display uden kviksølv

  Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er ét af de mest giftige, naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det mindsker skærmens miljøbelastning i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse.

 • Energy Star betyder effektiv energiudnyttelse og et lavt strømforbrug

  Energy Star er et amerikansk EPA-sponsoreret energieffektivitetsprogram, der også er indført i mange andre lande. Energy Star-certificering sikrer, at du køber et produkt, der lever op til de seneste standarder for strømeffektivitet, og som fungerer med den maksimale strømeffektivitet på alle betjeningsniveauer. Nye Philips-skærme er certificeret efter specifikationerne i Energy Star 5.0 og lever op til eller overgår standarden. I sleep-tilstand kræver Energy Star 5.0 f.eks. mindre end 1 watt strømforbrug, hvorimod Philips-skærme forbruger mindre end 0,5 watt. Du kan få flere oplysninger på www.energystar.gov

 • Full HD LED-teknologi for fremragende 2D-billeder

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

Se alle specifikationer
 • Hvis du oplever ubehag som f.eks. svimmelhed, hovedpine eller desorientering anbefaler vi, at du ikke ser 3D i længere tid ad gangen.
 • Forældre bør holde øje med deres børn, mens de ser 3D, og sikre sig, at de ikke oplever ubehag som nævnt ovenfor. Det anbefales, at børn under 6 år ikke ser 3D.
 • Læs instruktionsmanualen omhyggeligt for at lære mere om 3D og sundhed
 • Læs mere om VGA-kort og andre krav til 3D-betjening på www.philips.com/support.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i