LCD widescreen-skærm

  WideColor ergonomisk skærm, som løfter din virksomhed

  Med høj opløsning, læsbar tekststørrelse, et stort, bredt visningsområde samt praktiske indbyggede højttalere øger denne Philips 240BW9 din virksomheds produktivitet - og den er klar til øjeblikkelig eller fremtidig opgradering til Windows Vista. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD widescreen-skærm

61 cm (24") w, WUXGA 240BW9CS/00 Find lignende produkter

WideColor ergonomisk skærm, som løfter din virksomhed

 • SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage: Optimeret og brugervenlig synsoplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Underholdning, Sparetilstand osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision: Visning i laboratoriekvalitet

  TrueVision er en brancheførende, navnebeskyttet Philips test- og algoritme-teknologi til skærmjustering og finindstilling, en omfattende proces, som sikrer den ultimative skærmydelse, som overholder en standard, der er fire gange strengere end Microsofts Vista-krav, for hver eneste skærm, der forlader fabrikken – ikke bare nogle få stikprøver. Kun Philips gør sig så meget umage for at levere dette høje niveau af farvenøjagtighed og visningskvalitet i hver eneste nye skærm.

 • De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  De to indgange kan modtage både analoge VGA-signaler og digitale DVI-signaler

  Med to indgange kan du tilslutte både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Nem billedformatkontrol til skift mellem bredformat og 4:3-format

  Philips' nem billedformatkontrol bruges til at skifte mellem 4:3-format og bredformat og tilbage igen for at tilpasse skærmens billedformat til dit indhold. Brug det til at se brede dokumenter uden at scrolle, se bredformatsfiler i bredformattilstand, eller se indhold i originalt 4:3-format uden forvrængning.

 • USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port til praktisk tilslutning af tilbehør

  USB-port giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-port på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-port kan levere.

 • En bredere farvevisning giver naturlige og strålende farver

  WideColor er en LCD-skærm, som udnytter en kraftig og forbedret baggrundsbelysning med koldkatodelampe med et bredt farvespektrum samt fremragende behandling for at optimere farverne fra det 72 % NTSC-farvespektrum, som standard-LCD-skærme yder, til 92 % eller mere, hvilket giver en væsentligt forbedret farvekvalitet og mætning, så farverne forekommer naturlige og strålende.

 • 1920 x 1200 opløsning: Ideel til to A4-sider side om side

  Bredformat fra Ultra Extended Graphics Array. En skærmspecifikation, som kan vise en opløsning på 1920 x 1200 eller ca. 2,3 millioner pixel.

 • DVI-D-indgang og HDCP-understøttelse

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er et kopibeskyttet system, som er integreret i DVI-stikket. Det bidrager til at forhindre ulovlig duplikering af kopibeskyttet indhold. HDCP gør det muligt for dig at afspille beskyttet indhold såsom film og koncerter. Den kontrollerer signalet for at forhindre piratkopiering, og vil kun afspille lovlige eksemplarer af indholdet.

 • Problemfri justering af display-ydelse med SmartControl II

  SmartControl II er skærmbaseret software med en brugervenlig grafisk grænseflade på skærmen, som leder dig igennem finjustering af opløsning, farvekalibrering og andre displayindstillinger som f.eks. lysstyrke, kontrast, ur og fase, position, RGB, white point og – på modeller med indbyggede højttalere – lydstyrkeregulering.

 • Grønt design sparer ressourcer og reducerer driftsomkostninger

  Det miljøvenlige design er baseret på miljøbevidst opbygning af en skærm for at minimere forbruget af strøm og emballage og eliminere brugen af miljøfølsomme materialer. Som frontløbere vedrørende bæredygtighed og med vores langsigtede engagement i at reducere den miljømæssige påvirkning fra vores produkter gør vi brugerne i stand til at foretage enkle, ansvarlige valg ved køb af produkter i forhold til produkternes miljømæssige påvirkning før, under og efter deres livscyklus.

 • Indbygget stereolyd til multimedieoplevelse

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i