LCD-skærm

  LCD-skærm

  Enkelhed med USB-skærm

  Denne Philips USB-skærm er ideel til brug i mobile kliniske miljøer, hvor der ikke er nem adgang til vekselstrøm. Tilslut den med et enkelt USB-kabel fra din notebook for at levere video og strøm. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm

Skærm til klinisk evaluering, 21, 5"/54, 6 cm C221S3UCW/00 Find lignende produkter

Enkelhed med USB-skærm

perfekt til brug i et klinisk miljø

 • Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Bakterier er blevet et stigende problem på hospitaler og i kliniske miljøer over hele verden, da de kan forårsage livstruende infektioner. Philips' skærme til klinisk evaluering håndterer denne udfordring ved brug af et JIS Z2801-godkendt antimikrobielt tilsætningsstof i kabinetmaterialet, hvilket gør det til en integreret del af skærmens kabinet. Din og dine patienters sundhed er nu sikret af dette beskyttende skjold, som forhindrer væksten af de mest almindelige mikroorganismer som f.eks. "Staphylococcus aureus (mave-tarm-katar)", "Escherichia coli (E-colibakterie)" og "Klebsiella (lungebetændelse)".

 • Medicinsk godkendt strømforsyning sikrer sikkerhed med lav emission

  Grundlæggende sikkerhed, essentiel ydeevne og pålidelighed er centrale krav i et professionelt klinisk miljø. I modsætning til standardskærme skal Philips' skærme til klinisk evaluering anvende særlige medicinsk godkendte strømforsyninger til at imødekomme disse krav. De overholder standarden EN/IEC 60601-1, som sikrer den grundlæggende sikkerhed og essentiel ydeevne. De overholder også den fælles standard EN/IEC 60601-1-2 for medicinsk godkendte elektromagnetiske test og kompatibilitet. I mange lande er det et obligatorisk krav, at hospitaler og klinikker overholder disse standarder.

 • Tændt med det samme takket være LED-teknologi

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • En enkelt USB 2.0-tilslutning til bærbar computer, der virker både til strøm og video

  Philips USB-skærm kan vise billeder og tage strøm direkte fra din bærbare computers USB-porte med et enkelt USB-kabel. Der kræves ingen ekstra strøm- eller videokabler, hvilket betyder en simpel, enkeltkablet, strømbesparende tilslutning mellem din bærbare computer og din skærm.

 • Højdejustering med op til 70 mm, så du opnår den bedste siddeposition

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter sit personlige behov.

 • Vip og drej, så du får den rigtige betragtningsvinkel

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

Se alle specifikationer
 • Bemærk: Denne skærm ikke er certificeret til brug i nærheden af patienter. Enhver anvendelse til primær diagnostik er udelukkende hospitalets eller kliniklederens ansvar.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i