Høretelefoner med støjreduktion

  Lyt til intet andet end førsteklasses lyd

  Nyd en overlegen støjdæmpning med Fidelio NC1. Alt, hvad du får, er en kompromisløs lyd i hi-fi-kvalitet, helt uden støj. Dens kompakte, sammenfoldelige design og langtidsbærekomforten gør den til den bedste lydledsager til de lange stræk eller til den daglige pendling. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Høretelefoner med støjreduktion

40 mm drivere/lukket bagside, On-ear, Luksusørepuder med viskoelastisk skum, Flad sammenfoldning NC1/00 Find lignende produkter

Lyt til intet andet end førsteklasses lyd

 • Optimerede 40 mm neodymdrivere, der giver lyd i hi-fi-kvalitet

  Optimerede 40 mm neodymdrivere, der giver lyd i hi-fi-kvalitet

  Hver højttalerdriver er omhyggeligt håndplukket, indstillet og testet, før de sættes sammen for at sikre den mest afbalancerede naturlige lyd. 40 mm-driverne udnytter kraftfulde neodymmagneter til at levere ægte HD-lyd i et stort dynamisk område, helt ned i de mindste detaljer.

 • Kompakt flervejssammenfoldning, der giver nem transport og opbevaring

  Kompakt flervejssammenfoldning, der giver nem transport og opbevaring

  Den lette, slanke og kompakte, sammenfoldelige konstruktion af Fidelio NC-1 i et elegant design gør den til den perfekte rejseledsager. De mange måder at sammenfolde hovedtelefonerne på gør, at du selv bestemmer, hvordan hovedtelefonerne bedst medbringes i rejsetasken eller endda i flysædets lomme.

 • Særligt finindstillet til lyd i ensartet hi-fi-kvalitet

  Særligt finindstillet til lyd i ensartet hi-fi-kvalitet

  Støjdæmpningsfunktionen i Fidelio NC-1 er særligt finindstillet med en optimal lydkvalitet i tankerne. Ved at udfordre den generelle opfattelse af, at støjdæmpende hovedtelefoner ikke kan levere en lyd i høj kvalitet, er NC-1 konstrueret til at levere den bedste lydkvalitet, uanset om du befinder dig i rolige eller støjende omgivelser.

 • Betjeningsenheder og mikrofon på ledningen, så du kan skifte mellem musik og opkald

  Betjeningsenheder og mikrofon på ledningen, så du kan skifte mellem musik og opkald

  Med betjeningsenheder og mikrofon på ledningen kan du nemt skifte mellem musik og telefonsamtaler. Fidelios fremragende støjdæmpning giver dig mulighed for at nyde krystalklare opkald, selv i livlige omgivelser.

 • Separat, akustisk kammer, der giver lyden præcision

  Separat, akustisk kammer, der giver lyden præcision

  Det separate, akustiske kammer i Fidelio NC-1 sikrer, at lyden ikke påvirkes af dens komponenter til aktiv støjdæmpning. Hver eneste, naturlige lyddetalje er isoleret og præcis, og den dynamiske baslyd er intakt – uden at gå på kompromis med lydens klarhed.

 • Hybridteknologien giver en fantastisk støjdæmpning

  Hybridteknologien giver en fantastisk støjdæmpning

  Fidelio NC-1 anvender en fremad- og bagudvendt, aktiv støjdæmpningsløsning (ANC), hvilket vil sige, at der sidder 4 mikrofoner indvendigt i og udvendigt på ørekopperne, som opfanger støjen, der således udsættes for en avanceret bearbejdning. Fremadvendt ANC (mikrofoner udvendigt på ørekoppen) dækker et større båndbreddefrekvensområde, mens bagudvendt ANC (mikrofoner indvendigt i ørekoppen) giver forstærket støjdæmpning. Denne kombination sikrer en dæmpning over et bredt frekvensområde og optimerer i større omfang musiknydelsen i alle omgivelser.

 • Avanceret design og formgivning med aluminium- og gummidetaljer

  Avanceret design og formgivning med aluminium- og gummidetaljer
 • Elegant, hårdt rejseetui til en stilfuld beskyttelse af hovedtelefonerne

  Elegant, hårdt rejseetui til en stilfuld beskyttelse af hovedtelefonerne
 • Ergonomiske luksuspuder med viskoelastisk skum, der giver længerevarende komfort

  De materialer, der anvendes til Fidelio NC-1, er omhyggeligt udvalgt, så de sikrer langvarig bærekomfort og optimal lydkvalitet. Ørepuderne er fremstillet af viskoelastisk skum, der former sig perfekt til dine ørers form. De giver ikke kun en ideel, ergonomisk pasform, men forbedrer samtidig hovedtelefonernes støjdæmpningsevne. Den udvendige pude er en kombination af stof og blødt proteinlæder, der på en perfekt måde reducerer både trykket på ørets overflade og varmeudviklingen. Disse elementer gør NC-1 til en ekstremt praktisk og behagelig ledsager på de lange rejser.

 • Den smarte strømløsning opretholder forbindelsen til din musik

  I modsætning til de fleste støjdæmpende hovedtelefoner fortsætter Fidelio NC-1 med at fungere med eller uden batteri og leverer konstant Fidelios enestående lyd i hi-fi-kvalitet – uanset omgivelserne. Hvis batteriet er ved at løbe tør, skal du blot slå ANC fra og fortsætte på din rejse i lydens verden.

 • Frekvensresponsen er finjusteret til kræsne lytteres præferencer

  Gennem omfattende forskning for at få indsigt i kræsne musikelskeres lyttepræferencer – for eksempel den optimale balance mellem de foretrukne lydegenskaber – har vores akustikere forfinet Fidelio NC1 tilsvarende. De har samtidig taget højde for alle de bittesmå detaljer, der påvirker, hvordan lyttere opfatter lyd, f.eks. hvordan øret reflekterer lyd og resonerer som svar. Derfor har vi konstrueret vores NC1-hovedtelefoner, så de gengiver lyden, herunder aktuelle optagelsesformer, så vidt muligt i overensstemmelse med den originale optagelse.

 • Ingen hvislen, så du sikres en uforstyrret nydelse

  Hvislen er elektronisk lyd, som du muligvis kan høre, når du bruger hovedtelefoner med ANC tændt, men uden at afspille musik. Vores Fidelio-støjdæmpningsteknologi reducerer hvislen betydeligt for at sikre, at lytteoplevelsen ikke forstyrres af overflødig støj.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i