Pronto

  RF-forlænger

  Udvidet dækning, pålidelig kontrol

  RF-forlængeren til Pronto og ProntoPro er nem at installere og garanterer stort set interferensfri drift i flerrumskonfigurationer og steder, hvor der ikke umidelbart er fri sigtelinje.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udvidet dækning, pålidelig kontrol

 • IR-udvidelsesmodul (ekstraudstyr) styrer skjult udstyr

  Et infrarødt udvidelsesmodul gør det muligt at kontrollere traditionelt infrarødt udstyr over et radiofrekvens netværk.

 • Radiofrekvens, der fungerer gennem vægge og fra andre lokaler.

  En radioteknologi, der gør det muligt at styre komponenter, som ikke er i det direkte synsfelt, f.eks. gennem vægge og andre forhindringer. Der er to typer af radiofrekvenser, der bruges i fjernbetjeninger: Radiofrekvens til komponent og radiofrekvens til infrarød.

 • Justerbar antenne til hjælp til placering af RF-forlænger

  En separat justerbar antenne finder den bedste placering af en RF-forlænger og giver derfor mulighed for stort set interferensfri betjening af flerrumssystemer og enheder i skjulte miljøer. Antennen har en indbygget interferensindikator, der blinker når den registrere en anden RF-enhed eller en anden interferenskilde (f.eks. en mikrobølgeovn). Jo kraftigere indikatoren blinker, des dårligere er antennen placeret.

 • Indikator, der registrerer interferenskilder til et RF-signal

  En interferensindikator er en rød blinkende lampe, der angiver tilstedeværelse af interferenskilder i hjemmet, som kan forstyrre betjeningen af en RF-forlænger. Indikatoren er indbygget i en antenne, og den begynder at blinke så snart antennen opfanger interferens fra andre RF-enheder end RF-forlængeren eller fra andre kilder, f.eks. en mikrobølgeovn. Hvor kraftigt lyset blinker angiver, hvor uhensigtsmæssigt antennen er placeret, dvs. hvor meget RF-forlængerens arbejde forstyrres.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i