USB

  Pronto

  Home Theater-kontrolpanel

  Høj ydeevne, fleksibel betjening

  Den effektive styringsløsning til dit hjem og alle dine underholdningsenheder. Kan fuldt ud tilpasses dine egne og familiens behov.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Høj ydeevne, fleksibel betjening

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Radiofrekvens, der fungerer gennem vægge og fra andre lokaler.

  En radioteknologi, der gør det muligt at styre komponenter, som ikke er i det direkte synsfelt, f.eks. gennem vægge og andre forhindringer. Der er to typer af radiofrekvenser, der bruges i fjernbetjeninger: Radiofrekvens til komponent og radiofrekvens til infrarød.

 • Yderligere funktioner med fremtidige software-opgraderinger

  For at holde din enhed opdateret og udvide dens funktioner kan du downloade ny software, når den bliver tilgængelig. Forbind enheden med internettet, enten direkte eller via en PC, og start opgraderingsprogrammet.

 • LCD-gråtoneskærm med realistiske, let synlige knapper.

  Opret dit eget layout i gråtoner. Nemt valg af knapper og kommandoer ved brug af touch-screen.

 • PC-software til at oprette din egen brugerflade.

  PC-software er inkluderet i kassen til tilpasning af brugergrænsefladen på fjernbetjeningen, så det er muligt at skabe dine egne skærme og definere et personligt udseende. Efter du har installeret softwaren og skabt din brugergrænseflade, skal du downloade den til fjernbetjeningen via RS232, USB eller trådløst.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Indstillinger og koder fastholdes ved udskiftning af batterier

  Alle indstillinger og indlærte koder gemmes i den permanente hukommelse, der ikke skal bruge strøm for at fungere og lagre koder og indstillinger.

 • Sensoren reagerer på omgivende lys for at justere baggrundslyset.

  Lyssensor er en funktion, der automatisk aktiverer baggrundslyset, når det omgivende lys falder til et bestemt niveau.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i