Trådløs HiFi-hovedtelefon

  Din personlige Home Cinema

  Vi hører i tre dimensioner. Derfor sikrer gengivelsen af et sensationelt tredimensionelt lydfelt den mest intense oplevelse af musik og Home Entertainment.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Din personlige Home Cinema

Helt overvældende trådløs surround-lyd

 • Bløde ørepuder og hovedbånd sikrer en behagelig brug.

  Bløde ørepuder og hovedbånd sikrer en behagelig brug.

  De holdbare og bløde materialer, der er anvendt til ørepuderne og hovedbåndet sikrer, at hovedtelefonerne er behagelige at bære i længere tid.

 • 3-vejs justering så ørekapslerne sidder bedre og giver en bedre bas.

  Ørekapslerne sidder bedre, og du får en bedre bas, fordi ørekapslernekan justeres i tre retninger og slutter naturligt til omkring ørerne.

 • Formstøbte ørepuder sikrer en komfortabel tilpasning

  Den ergonomiske tredimensionelle ørepudefacon giver en jævnt fordelt belastning, så du får en bedre mere komfortabel pasform.

 • SRS WOW er en surround-lydoplevelse til hovedtelefoner.

  WOW kombinationen af SRS audioteknologier skaber en betagende surround-lydoplevelse med en dyb, fyldig bas fra mono eller stereo lydkilder. Din lyd opleves nu dybere, fyldigere og større. WOW gendanner de rumlige signaler, man ofte går glip af ved lydkomprimering eller afspilning over små højttalere.

 • Indstil basgengivelsen efter din egen smag.

  En let tilgængelig knap på hovedtelefonen gør det muligt at forstærke basydeevnen med et enkelt tryk.

 • 40 mm højttalerdriver giver lyd uden forvrængning.

  40 mm højttalerdriver er fremstillet af et mylar komposit-materiale, så du får et meget følsomt og kraftigt element, der leverer lyd uden hørbar forvrængning.

 • Trådløs FM-transmission giver bevægelsesfrihed.

  Med højfrekvent trådløs FM-transmission, der også kan gå gennem vægge, kan du lytte til din musik, selv om du er i et andet rum.

 • Automatisk indstilling forenkler modtagelseshastighed.

  Når du trykker på den smarte indstillingsknap på hovedtelefonen, aktiveres det mikroprocessor-styrede kredsløb, som skal indstille sendefrekvensen optimalt til den bedst muligt modtagelse og enestående lydkvalitet.

 • Dockingstation med oplader til at opbevare og genoplade receiveren.

  Dockingstationen er praktisk til at opbevare din receiver, når den ikke er i brug. Samtidig vil den genoplade modtageren, så den altid er klar til brug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i