Webcam

  Webcam

  Overlegen og naturtro videoforbindelse

  SPC1000NC er din kvalitetsforbindelse til venner og familie. Video i høj opløsning samt klar og naturlig lyd vil helt sikkert være overvældende for dem, du taler med. Det vil virke, som om du er i samme rum som dem. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Overlegen og naturtro videoforbindelse

 • Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Gør din webcast eller blog mere personlig ved at tilføje dit eget sjove logo. Denne specielle software giver dig mulighed for at indsætte et lille billede i et af hjørnerne på en streamet video, på samme måde som TV-kanalernes logoer vises på din TV-skærm.

 • Udskift din baggrund

  Udskift din baggrund

  Udskift den virkelige baggrund, og snyd dine venner til at tro, at du er et andet sted! Du kan bevæge dig rundt og chatte som normalt, mens softwaren automatisk fylder baggrunden bag dig. Der er 15 fantastiske baggrunde at vælge imellem, eller du kan uploade og projicere din egen yndlingsbaggrund.

 • 5 megapixel giver fantastisk billedkvalitet

  Teknologien giver mulighed for 5 megapixel til fotos, og kvaliteten er høj nok til udskrivning af billeder i plakatstørrelse i høj opløsning. Med den specielle softwareforbedring får du endda 2 megapixel til interpoleret videostreaming.

 • Naturlig oplevelse takket være 60 billeder pr. sekund (video)

  Skab naturligt udseende video i fuld bevægelse med 60 fps (frames per second). Det er perfekt til video-chat med vennerne eller overvågning af hjemmet i høj kvalitet.

 • 5x digital zoom til perfekte nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Præcisions-glasobjektiv giver skarpere billedkvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasobjektivet garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige objektiver er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker med i videorammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Indbygget digital retningsbestemt mikrofon giver klar lyd

  Den retningsbestemte mikrofon indstiller sig mod din stemme, så du kan tale naturligt og ikke behøver bevæge dig tættere på mikrofonen for at kunne høres. Dette reducerer automatisk baggrundsstøj og giver en mere naturlig lyd.

 • Spændende sjove rammer og effekter

  Gør det sjovt at chatte ved at tilføje noget uventet. Overrask dine venner med en af de ti sjove temarammer omkring dit ansigt, og vælg den, der passer til jeres chat. Eller underhold vennerne med specielle sjove effekter, som får dig til at se ud som et negativ af et foto, skåret i relief eller et forvrænget billede.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i