Webcam

  Live videochat fra Mars!

  Hav det sjovt med dine venner, uanset hvor de er. Imponer dem ved at udskifte din virkelige baggrund med en virtuel baggrund. Overrask dem med suveræn billedkvalitet. Og gør indtryk på dem med en klar lyd, som er fri for distraherende baggrundsstøj. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Live videochat fra Mars!

 • Udskift din baggrund

  Udskift din baggrund

  Udskift den virkelige baggrund, og snyd dine venner til at tro, at du er et andet sted! Du kan bevæge dig rundt og chatte som normalt, mens softwaren automatisk fylder baggrunden bag dig. Der er 15 fantastiske baggrunde at vælge imellem, eller du kan uploade og projicere din egen yndlingsbaggrund.

 • Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Tilføj dit eget sjove logo for at gøre din webcast mere personlig

  Gør din webcast eller blog mere personlig ved at tilføje dit eget sjove logo. Denne specielle software giver dig mulighed for at indsætte et lille billede i et af hjørnerne på en streamet video, på samme måde som TV-kanalernes logoer vises på din TV-skærm.

 • 1,3 megapixel giver ekstra billedkvalitet

  Med 1,3 megapixel kan du bruge dit videokamera som et kamera til at tage fotos af høj kvalitet, som er gode nok til at udskrive som store kvalitetsbilleder.

 • 3 x digital zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Præcisions-glasobjektiv giver skarpere billedkvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasobjektivet garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige objektiver er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • Spændende sjove rammer og effekter

  Gør det sjovt at chatte ved at tilføje noget uventet. Overrask dine venner med en af de ti sjove temarammer omkring dit ansigt, og vælg den, der passer til jeres chat. Eller underhold vennerne med specielle sjove effekter, som får dig til at se ud som et negativ af et foto, skåret i relief eller et forvrænget billede.

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i