Flaskevarmere og sterilisatorer

Flaskevarmere og sterilisatorer

Hos Philips AVENT forstår vi godt, at det at give en baby mad, kan være en af de mest betydningsfulde ting, du gør som forælder. Et barn får ikke kun et tillidsforhold til de personer, der giver nærende mad, der bygges også et grundlag for en livslang god spisevane.
Sterilisatorer

Sterilisering handler om at beskytte din baby mod skadelige bakterier, indtil barnets immunsystem er stærkt nok. Forskning har vist, at det kan tage babyen op til et år at udvikle det samme slags immunsystem som voksne. I denne periode vil det give dit barn lidt ekstra beskyttelse, at du steriliserer flasker, brystpumpe og sutter.

Philips AVENT-sterilisatorer anvender samme metode som hospitalerne med dampsterilisering, som er hurtig, nem og effektiv uden brug af kemikalier.

Se hele udvalget
Få flere oplysninger om sterilisering
Flaske- og madvarmere

Det er et faktum, at babyer ikke kan lide at vente. Det er grunden til, at den brugervenlige Philips AVENT flaske- og madvarmer på få minutter opvarmer til en perfekt temperatur med jævn varmefordeling, samtidig med at man undgår skoldning.

Se hele udvalget
Philips AVENT digital flaske- og babymadvarmer

Det kan være forvirrende at opvarme din babys mad til den helt rette temperatur – især hvis babyen kræver mad her og nu. Den avancerede teknologi i denne flaske- og babymadvarmer beregner opvarmningstiden for dig. Du skal blot vælge mellem de mulige indstillinger, så varmes maden skånsomt og ensartet.

Philips AVENT digital dampsterilisator

Philips AVENT digital dampsterilisator er den mest sofistikerede dampsterilisator, man kan købe, og den nemmeste at bruge. Den holder indholdet sterilt, indtil du har brug for det, så du kan være sikker på, at du altid har en ren flaske ved hånden, når din baby har brug for mad.

Sådan fungerer den
Angiv, om du varmer mælk, modermælkserstatning eller mad
Vælg en starttemperatur (fryser-, køleskabs- eller stuetemperatur)
Vælg mængden (i ml)

Denne avancerede sterilisator holder indholdet sterilt i 24 timer. Den steriliserer automatisk indholdet med 6 timers mellemrum og resten af tiden går den i miljøvenlig, energibesparende tilstand. Den har en praktisk pauseknap, så du også kan tilføje eller fjerne emner, når du vil, og den digitale sterilisator steriliserer automatisk indholdet igen.

Produktoplysninger

Plejepersonale

Vores hjemmeside for plejepersonale indeholder undervisningsmateriale og kliniske undersøgelser, der omhandler emner som amning og madning af småbørn.


Gå til hjemmesiden for plejepersonale

Mød andre forældre

Har du spørgsmål om opdragelse, eller ønsker du at hjælpe andre i samme situation?

Følg os på Facebook.

Hold dig ajour

Registrér dit Philips AVENT-produkt, så modtager du fire gange om året tips og nyheder om opdragelse samt særtilbud.

Registrér dit produkt.

Film på YouTube

Er du i tvivl om, hvordan vores Philips AVENT-produkter kan hjælpe dig? Så gå ikke glip af vores produktfilm.

Se filmene

Tilfredshedsgaranti

Test vores Philips AVENT forældre- og børneprodukter i ro og mag. Vi har 60 dages tilfredshedsgaranti på mange produkter.

Læs mere
Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support