Vælg din universelle fjernbetjening

Har du en beskadiget fjernbetjening, eller har du mistet en? Eller vil du blot betjene alle dine enheder med én fjernbetjening? En universel fjernbetjening fra Philips giver dig styringen og forenkler dit liv, fordi den betjener mange enheder uanset type og mærke. Denne side vil guide dig til den bedste løsning på en universel fjernbetjening til dig.

Sammenlægningsløsningen - Prestigo

Prestigo universelle fjernbetjeninger samler op til 20 enheder i en enkelt fjernbetjening. Ikke mere besvær med forskellige fjernbetjeninger: En Prestigo er nem at installere og nem at bruge.

Læs mere om Prestigo

Erstatningsløsningen - Perfekt erstatning

Philips har de perfekte erstatningsfjernbetjeninger, når din originale fjernbetjening går i stykker eller bliver væk. Med vores pålidelige fjernbetjeninger vil du få kontrollen tilbage på et øjeblik og kunne betjene dit udstyr på den bedst mulige måde.

Læs mere om Perfekt erstatning

Total og enkel kontrol

Har du problemer med for mange fjernbetjeninger? Philips giver dig mulighed for at erstatte dem alle med en enkelt fjernbetjening fra Prestigo-serien. LCD-skærmen har fuld knapfunktionalitet, og med aktivitetsknapperne kan du nemt starte din underholdning. Den er også nem at indstille via din computer.

Se alle Prestigo-fjernbetjeninger

Intuitiv navigation

Prestigo universelle fjernbetjeninger er nemme at bruge og giver hurtig adgang til de funktioner, du har brug for, via knapper. De er letgenkendelige med det rene og tydelige layout af knapper. De knapper, du ikke bruger så meget, kan du også tilføje eller fjerne på LCD-skærmen.

Start din underholdning nemt

Start din hjemmeunderholdning med et tryk på en knap i stedet for at skulle betjene hver enkelt enhed separat. Du skal blot trykke på en aktivitetsknap som f.eks. "Se en film", så tænder Prestigo automatisk for de forskellige enheder - som f.eks. TV, DVD-afspiller og hjemmebiograf-system - så du kan se film.

Nem og enkel opsætning

Tilslut din Prestigo-fjernbetjening til din PC eller Mac via USB for at foretage en nem computerkonfiguration, som findes på flere sprog. Tilpas enhver funktion med nogle få enkle trin.

Fremtidssikret

Prestigo kommer med en infrarød kodedatabase med over 300.000 enheder. Du kan faktisk betjene alle enheder på markedet i dag - uanset model eller mærke. Takket være internetopdateringer og indlæringsfunktioner kan du med Prestigo også betjene enheder, som du køber i fremtiden.

Perfekt erstatning

Er din originale fjernbetjening - f.eks. til dit TV eller din DVD-afspiller - gået i stykker eller blevet væk? Philips hjælper dig med en universalfjernbetjening fra udvalget af perfekte erstatningsfjernbetjeninger. Den unikke Simple Setup-funktion vil give dig kontrollen tilbage i blot 3 trin. Store knapper sikrer nem brug, og fjernbetjeningens design har en naturlig pasform.

Se alle perfekte erstatningsfjernbetjeninger

Enkel opsætning

Philips tilbyder den unikke Simple Setup-funktion, der giver den nemmeste opsætning, du kan forestille dig. Du skal blot slå din enheds kode op i lynhåndbogen, indtaste den på fjernbetjeningen og trykke på tænd/sluk-knappen, indtil enheden slukkes. Kontroller, at alle knapper fungerer, hvorefter du igen har kontrollen. Det er faktisk kun 3 trin!

Nem at anvende

Perfekte erstatningsfjernbetjeninger er nemme at bruge, fordi et klart layout og knapper i en passende størrelse letter betjeningen. Desuden er nogle fjernbetjeninger udstyret med knapper med baggrundsbelysning, som giver bedre læsbarhed i mørke.

Ergonomisk design

Takket være forbrugerorienterede designere hos Philips passer de perfekte fjernbetjeningers form perfekt i din hånd og giver dig en naturlig balanceret betjening.

Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support