Tandbørstehoveder

Børstehoveder til Philips Sonicare

Resultater, du kan mærke

Det rette valg for dig

Når du bruger Sonicare-børstehoveder til vores tandbørster, er du sikker på at opnå de klinisk dokumenterede resultater. Vælg det børstehoved på listen nedenfor, som er kompatibelt med børsten, og nyd en rensning, du kan mærke.

Skift i takt med årstiderne

Udskift børstehovedet hver 3. måned

Se hvorfor

ProResults-børstehoveder

Kompatibel med

Ren hele vejen rundt

ProResults-standardbørstehoved

Større overflade og formede børster renser og masserer tænder og gummer grundigt.

Få mere at vide
Køb

Fokuseret rengøring

ProResults-minibørstehoved

Det mindre børstehoved gør det nemmere at manøvrere børsten og fokusere på utilgængelige områder, hvor plak og misfarvninger kan skjule sig.

Få mere at vide
Køb

Sonicare For Kids-børstehoveder

Kompatibel med

Kid-Friendly Clean

Sonicare For Kids-børstehoveder

Sonicare For Kids-børstehoveder i to størrelser - lille til aldersgruppen 4 - 6 år og stor til aldersgruppen 7 - 10 år - svarende til de to styrkeniveauer på tandbørstegrebet. Hvert børstehoved renser grundigt og blidt unge tænder og sikrer, at børstens størrelse følger med dit barns alder.

Få mere at vide
Køb

Gør en forskel for en sundere mund

Gør en sund forskel ved at udskifte dit børstehoved i takt med årstiderne

Efter tre måneders almindelig brug vil børsterne på børstehovedet begynde at være slidte, hvilket reducerer effektiviteten af din Sonicare-tandbørste. Når du anvender Sonicare-reservebørstehoveder, opnår du fortsat de gode klinisk dokumenterede resultater, som du hidtil har været vant til med din Sonicare-tandbørste. Vores børstehoveder og tandbørster er testet sammen og er designet til at levere resultater, der er blide og effektive.

Nyhed
Tid til udskiftning

Børsteindikator

Efter tre måneders almindelig brug bliver børstehovederne mindre effektive til at fjerne plak.

Hvis du bruger dit børstehoved to gange om dagen i to minutter, skal du udskifte det hver tredje måned. Børsterne skal bevare en vis stivhed for fortsat at fjerne plakken effektivt, det gælder også de ekstra bløde børster på Sonicare-børstehovedet. Undersøgelser viser, at alle børster begynder at miste deres stivhed på grund af bøjning og slid efter tre måneders almindelig brug, også selvom disse ændringer kun er synlige i et mikroskop.

Påmindelse om udskiftning af børstehoved

Hvordan ved du, hvornår du skal udskifte børstehovedet? Når indikatorbørsterne i anden række er blegnet halvt ned, er det tid til at udskifte børstehovedet. Udskiftning af børstehovedet hver tredje måned sikrer, at resultatet af din tandbørstning bliver perfekt, hver gang du børster!

Sammenlign produkter

Sammenlign produkter

Se alle produkter, og sammenlign dem, før du bestemmer dig

Start nu 

Modtag vores nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse

Abonner
Fortrolighedspolitik

Har du brug for hjælp?

Besøg vores omfattende onlinesupport, eller kontakt os.

Besøg support